STOCKHOLM, SVERIGE 20100609. Rinkeby ble åsted for nye voldsomme opprør natt til onsdag. Et femtitalls ungdommer kastet stein på politiet, og noen satte fyr på en bygning som ligger inntil skolen. Brannmannskapene ble hindret i å slukke brannen. Foto: Fredrik Persson / SCANPIX
annonse

Identifisering av gjerningsmenns etniske bakgrunn har lenge vært holdt skjult av MSM. Men noen bryter gjennom. Fria Tider gjør den jobben i Sverige, slik Document kunne rapportere i saken om 20 menn i gruppevoldtekt – dunket offerets hode mot trapp så hun mistet bevisstheten.

Kanskje man føler seg som en rasist bare man nevner etnisk og religiøs bakgrunn. Så da får heller informasjonsbehovet vike. Konformitet og politisk korrekthet råder. Modige faktaforklarende norske kvinner som Hege Storhaug blir søkt slått til marken, og Sylvi Listhaug mediahetset.

Så hvorfor, likt tidligere Sovjet, holdes folk for blindebukk? Ja, det et godt spørsmål som torde kreve avklaring. Det korte svaret er at makt og privilegier trumfer alle ideologier. For det som går imot eller beskjemmer styresmaktene, holdes nede. Fordi ytringsfrihet samt forandringer per definisjon er farlig for den bestående makten. I Norges tilfelle klandrer jeg samtidig de som er forelsket i sin egen godhet, som tillater oss byttet ut som folk med flerkulturelt kaos og økonomisk ruin i retur. Partier vi har stemt på prioriterer fremmede fremfor oss.

annonse

I kommentarfeltet under denne gruppevoldtektssaken var førstemann ut med den følgende kommentaren: «Kynisk som det enn kan høres ut, svenskene stemte inn dette selv. Her kan de se hva de har stemt for. Hvordan kan foreldre ville barna sine så vondt at de vil gi bort landet for å fremstå som gode? Hvor egoistisk går det an å bli?»

En litt senere kommentar: “Sviket mot svenske kvinner og jenter vil gå inn i historiebøkene som skammen og svikets tid. Godhetstyrannene har mye å stå til rette for. Kvinner burde begynne å stå frem med sine forferdelige historier. Når ofrene ikke lenger er redde vil monstrenes tid være forbi».

Men en reflektert og modig bekjent, et tidligere medlem av KrF, sa det til meg allerede for et år siden, omtrent slik: «Det må bli verre (i Norge) før det blir bedre. Først når folk (utenfor Oslo) personlig får erfare innvandringsproblemene på kroppen, først da dessverre vil folk flest ta til vettet». Problemet er, at langsomt svinner landet i mellomtiden fra oss. Svenskene ligger først i denne ødeleggelsesløypen. Uten at det er noen trøst, tvert imot. Men i det minste burde det være et varsku.

 

 

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]