Norwegian DJ and record producer Kygo, whose full name is Kyrre Gorvell-Dahll, performs at the Billboard Winterfest at Park City Live during the 2016 Sundance Film Festival on Sunday, Jan. 24, 2016, in Park City, Utah. (Photo by Danny Moloshok/Invision/AP)
annonse

Den norske DJ-artisten Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent under artistnavnet Kygo, skal ha sin første konsert i Israel 2. desember. Og neste år får Israel besøk av A-HADet gjenforente norske bandet skal opptre i Tel Aviv konferansesenter 21. juni. Kygo vil ha én konsert i Tel Aviv Convention Center, melder den den israelske avisen Israel Hayom

Den norske EMD-musikeren er den artisten som raskest har nådd 1 milliard avspillinger på Spotify, i desember 2015. Han slo gjennom som artist i 2014. 26-åringen har siden spilt på noen av de største festivalene i verden. Han har også opptrådt på Nobels fredspriskonsert og avslutningsseremonien i OL i Rio de Janeiro.

Den tidligere Pink Floyd-stjernen Roger Waters har i flere år drevet en kampanje for å få pop-artister til å boikotte Israel, med relativt lite hell. Verdensstjernene strømmer fremdeles til Tel Aviv, som er kjent som en av verdens fremste party-byer. 

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]