Kygo og A-HA til Tel Aviv

Kygo (Kyrre Gørvell-Dahll). Photo by Danny Moloshok/Invision/AP

Den norske DJ-artisten Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent under artistnavnet Kygo, skal ha sin første konsert i Israel 2. desember. Og neste år får Israel besøk av A-HADet gjenforente norske bandet skal opptre i Tel Aviv konferansesenter 21. juni. Kygo vil ha én konsert i Tel Aviv Convention Center, melder den den israelske avisen Israel Hayom

Den norske EMD-musikeren er den artisten som raskest har nådd 1 milliard avspillinger på Spotify, i desember 2015. Han slo gjennom som artist i 2014. 26-åringen har siden spilt på noen av de største festivalene i verden. Han har også opptrådt på Nobels fredspriskonsert og avslutningsseremonien i OL i Rio de Janeiro.

Den tidligere Pink Floyd-stjernen Roger Waters har i flere år drevet en kampanje for å få pop-artister til å boikotte Israel, med relativt lite hell. Verdensstjernene strømmer fremdeles til Tel Aviv, som er kjent som en av verdens fremste party-byer. 


Publisert: nov 14, 2017 @ 4:55 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.