George Soros. / AFP PHOTO / POOL / OLIVIER HOSLET
Del saken
 • 71
 •  
 •  

Den tidligere lederen av UKIP adresserte EU-parlamentet under en debatt om skatteparadis 14. november. Farage stilte spørsmål ved George Soros enorme donasjon på 18 milliarder dollar til lobbyorganisasjonen han selv grunnla, Open Society Foundation, som jobber for masseinnvandring til Europa og mer makt til overnasjonale styringsorganer. Soros skal ha donert totalt 32 milliarder dollar til organisasjonen, ifølge Open Society Foundations egen nettside.

annonse

Annonse

Farage stilte spørsmål ved om representantene i EU ikke er på feil spor i sitt fokus på Russland og mener det er på tide å se nærmere på Soros og Open Society Foundation. Han pekte på den innflytelsen Soros og hans penger har i EU. EU Kommisjonen har vært i hele 42 møter med Open Society Foundation, og organisasjonen skal til og med ha laget en liste over 226 såkalte “pålitelige venner” i EU-parlamentet.

Nigel Farage spurte retorisk representantene i EU-parlamentet om de har tatt penger fra Soros’ organisasjon og hvor mange møter og begivenheter i regi av organisasjonen representantene har deltatt på. Farage slo fast at parlamentet bør nedsette en egen kommisjon for å avdekke det som kan være en internasjonal skandale uten sidestykke i historien.

annonse

Annonse

annonse

Annonse


Del saken
 • 71
 •  
 •  
 •  
  71
  Shares
 • 71
 •  
 •  
annonse

Les også: