George Soros. / AFP PHOTO / POOL / OLIVIER HOSLET
Del saken
 • 71
 •  
 •  
 •  
 •  

Den tidligere lederen av UKIP adresserte EU-parlamentet under en debatt om skatteparadis 14. november. Farage stilte spørsmål ved George Soros enorme donasjon på 18 milliarder dollar til lobbyorganisasjonen han selv grunnla, Open Society Foundation, som jobber for masseinnvandring til Europa og mer makt til overnasjonale styringsorganer. Soros skal ha donert totalt 32 milliarder dollar til organisasjonen, ifølge Open Society Foundations egen nettside.

Farage stilte spørsmål ved om representantene i EU ikke er på feil spor i sitt fokus på Russland og mener det er på tide å se nærmere på Soros og Open Society Foundation. Han pekte på den innflytelsen Soros og hans penger har i EU. EU Kommisjonen har vært i hele 42 møter med Open Society Foundation, og organisasjonen skal til og med ha laget en liste over 226 såkalte “pålitelige venner” i EU-parlamentet.

Nigel Farage spurte retorisk representantene i EU-parlamentet om de har tatt penger fra Soros’ organisasjon og hvor mange møter og begivenheter i regi av organisasjonen representantene har deltatt på. Farage slo fast at parlamentet bør nedsette en egen kommisjon for å avdekke det som kan være en internasjonal skandale uten sidestykke i historien.

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 71
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]