Kambodsjas høyesterett har besluttet å oppløse landets største opposisjonsparti. 

I forkant av valget i Kambodsja i 2018 har den autoritære statsministeren Hun Sen blitt anklaget for å svekke opposisjonen i landet.

Torsdagens dom fra den kambodsjanske høyesteretten ses på som det nyeste autoritære trekket fra Hun Sen.

Myndighetene har anklaget landets største opposisjonsparti for å ha planlagt statskupp.

(©NTB)

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]