May skal være villig til å betale mer for skilsmissen med EU

Stefan Rousseau/PA via AP

Storbritannias statsminister Theresa May er villig til å tilby EU opptil 20 milliarder pund mer i forbindelsene med at landet forlater unionen, skriver The Sun.

Beløpet tilsvarer 216 milliarder kroner. Pengene kommer i tillegg til de 18 milliarder pundene som britene allerede har tilbudt seg å betale, skriver den britiske avisen torsdag.

Britisk næringsliv ønsker fortgang i forhandlingene fordi de trenger en avklaring om hvilke rammebetingelser som vil gjelde i framtiden.

På grunn av lite framgang i forhandlingene risikerer Storbritannia at forhandlingene om landets framtidige handelsforbindelsene med EU vil måtte utsettes. I utgangspunktet er det satt en frist til desember for å få forhandlingene inn i den nye fasen, som anses som svært viktig for britiske selskaper.

(©NTB)


Publisert: nov 16, 2017 @ 7:03 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.
 • Brian Cohen

  One does not simply walk out on the Fourth Reich! Det må da May skjønne…
  Vet om en kar med som hadde en nokså karakteristisk bart og som sannsynligvis døde rundt 30. april 1945 som flirer seg fillete nedi h…e.

 • Henrik Dahl

  Dette blir omtrent som Sicilianske næringsdrivende som betaler «pizzo» (løsepenger/beskyttelsespenger) til mafiaklanene. Helt utrolig…

 • LasseRon

  Pay to stay, pay to leave.
  Måtte EU råtne!

 • TitoSchipa

  Sånne som May har sin lojalitet i Brussel dessverre og ikke hos sitt eget folk.