Hundrevis av ungdommer gikk amok i Brussel

Opprørspolitiet på plass i Brussels gater, 15. november, 2017. TWITTER/ @DAILYMICHAELBE/via REUTERS

Flere hundre ungdommer var samlet i sentrum av Brussel 15. november for å møte en kjent person fra sosiale nettverk. Sammenkomsten gikk over i kaos, ødeleggelser og vold etter at politiet forsøkte å få menneskemengden under kontroll, melder RT.

Ungdommene raserte butikker og ødela biler i området. Da politiet nærmet seg ble de møtt med et regn av steiner og prosjektiler, og måtte trekke seg tilbake og vente på forsterkninger for å prøve å løse opp folkemengden.

Den belgiske innenriksministeren Jan Jamon fordømte volden på Twitter og sa at politiet gjorde alt de kunne for å holde situasjonen under kontroll. Han sa at volden var uakseptabel og uforståelig.

Det lokale politiet fortalte at situasjonen var spent i sentrum. En video som ble postet på Twitter viser opprørspolitiet i aksjon med vannkanoner i gatene i Belgias hovedstad.

Ifølge kilder startet uroen med at en politimann forsøkte å nærme seg en rapper som hadde samlet lokale fans på Place de la Monnaie ettersom han var på besøk i Brussel. Rapperen er en nettstjerne som går under navnet Vargass 92. Han er kjent fra Snapchat og Instagram og har 600.000 følgere på Instagram, hvorav de fleste er tenåringer. Folkesamlingen var ikke godkjent av lokale myndigheter på forhånd og han ble arrestert av politiet. Minst 16 personer ble arresterte etter sammenstøtene med politiet.

For kun noen få dager siden var det også et voldelig sammenstøt mellom hundrevis av ungdommer i Brussel og politiet.  Da var det feiring av Marokkos deltakelse i VM i fotball som utartet til kaos, vold og ødeleggelser. Marokko kom med i VM igjen etter et par tiårs fravær, hvilket førte til ellevill feiring blant marokkanske fans flere steder i verden. I Belgia bor det ca 100.000 folk av marokkansk opprinnelse. Feiringen endte i vold og kaos ettersom hundrevis av fans gikk amok og knuste vinduer, satte fyr på biler og gikk til angrep på politiet. 22 politifolk ble skadet i sammenstøtet.

 

 

 

 


Publisert: nov 17, 2017 @ 8:41 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 • bitten

  Disse minoritet – gjengene i fra den tredje verden, er jo fullstendig helt ute av kontroll så alt
  for ofte , som eier ikke noe respekt for lov og orden samfunnet i Europas stater .

 • DrD .

  Rap som en antisosialt fokuspunkt brukes til å styre unge folk, og det er spesielt venstresiden og immigranter som lar seg rive med.
  Som man ser fra videoene her så skapes en gruppementalitet, på samme måten som i islam.

  Søk opp på Youtube videoen France’s Recipe for Endless Islamic Terror med David Wood for å få ett innblikk i hvorfor slike hendelser og terror skjer.
  Islam slipper løs unge menn for å bedrive soft-terror for å fortrenge den opprinnelige befolkningen ved hjelp av kriminalitet og opptøyer slik at områder kan overtas av muslimer.

  Om en eller to generasjoner er muslimer i flertall i Europa, og med «demokrati» trenger de bare å bruke vårt eget system mot oss. Vestens politikere har alt lagt presedens ved å behandle folk ulikt ut fra kjønn og bakgrunn.
  https://uploads.disquscdn.com/images/557ccec16f2cfbb95ef5fdebd5899dff795a73c972d5639d9455424a0bb90875.jpg

 • Flott måte å feire VM-deltagelse på, ikke sant?

  • Jan Petter Glendrange

   De tar sikte på å gjenta suksessen i Russland til sommeren. De burde advares mot det.

   • LgKiholmen

    Det hadde jo vært helt fantastisk. Gærne Putins gutter hadde nok ikke hatt rare problemet med å håndtere en slik utfordring. Eneste problemet ville jo vært at det var mye vestlig presse på stedet som nok ville reagert en smule på mulig eksessiv voldsbruk 😉

   • Ole Johan Kjosvold

    Ja slik oppførsel I Russland,så vil ikke det friste til gjentakelse.Håper de får 2-3 år I straffeleir oppe I Sibir,noe som slett ikke er utenkelig.Heldigvis

 • StemmerBlankt

  Igjen en total mangel på respekt og verdighet..

 • LgKiholmen

  Å akseptere steinkasting på politiet er beste tegn på sammenbrudd på det som vi betrakter som normale samfunn samt lov og orden. Legg 10 skarpskyttere med bedøvelsespiler og videokamera på takene og ta ut de 20-30 mest aktive skøyerene. Film dem, tiltal dem, og døm dem i løpet av en uke.

  • Roger Ytebon

   Hvorfor bedøvelse, det øser opp resten, det er bedre å filme, identifiser og ta de etterpå. Og ta de strengt. La de forsvinne.

   • LgKiholmen

    Litt vanskelig å identifisere når de er maskert ?

 • Tor Anders Engen

  Igjen ser vi den multikulturelle berikelsen. Noe som støttes av politikere, byråkrater og media. Er det noen vits å betale skatt til de folk som gir næring til dette?

  Hvorfor ikke fjerne dette? Fjerne multikulturen vil løse det meste av de problemer som finnes i vesten.

  • Anna Nymo

   En slik løsning ønsker ikke våre styrende myndigheter, hvor enn de måtte befinne seg på den politiske aksen, åpne grenser vil de alle ha, så det er åpenbart at noen i dette politiske maktspillet har hatt og har sin usynlige hånd over Vestens ødeleggelse, fordi her har alle endringer til det verre foregått systematisk likt og synkronisert i alle de europeiske nasjoner i 40 år. Tilfeldig er dette definitivt ikke;
   det får være grenser for hva slags enfoldige forstillelser en måtte lulle seg inn i.

   Befolkningen, velgerne må snarest orientere seg blant de underkjente, marginaliserte, latterliggjorte og av media hemmeligholdte få gode politiske alternativ med et solid nasjonsvennlig program for ivaretakelse av det norske folk, for det finnes noen få. De møter konstant motarbeidelse, er lite kjent, ditto oppslutning.

   Minste forlangende i et folkets program må være:

   – ut av EU/EØS/Schengen
   – streng, restriktiv også ikke-vestlig innvandringspolitikk
   – vern om nasjonalt eierskap og råderett over egne naturressurser

   Noen få av de bra minste, burde greit finne en felles plattform her,
   dernest kan øvrige interesserte vurdere om de er villige til å gå inn på
   plattformen, til vårt kjære folk og lands redning, og fremtidig bestående.

   Og frykt ikke, da vil vår allerede vidt utstrakte hånd til verdens utallige trengende,
   uansett kunne kanaliseres på en mye bedre og mer omfattende måte, enn via den nåværende selvdestruksjonens fullstendige meningsløshet.

 • Hanuman

  Hvorfor holdes disse to rabiate hendelsene sjult av MSM?
  Kun document.no som viste ødeleggelsene til de marokanske fotball pøblene.

 • Frode Verningsen

  Politiet må bare begynne å lade med gummikuler å skyte på pøblene. Det har jo vist seg at silkehanskene ikke løser problemet. Når man går amok og knuser butikkvindu og går løs på politiet, da fortjener man en gummikule i låret.

 • Profet1

  Tyskerne må ha et vanvittig etterslep av fritidsklubber.
  #NRK-logikk

  • Birgitte Brattebø

   Det er nok mangel på fritidsklubber som er problemet ja. Det og sosio-økonomiske forhold.
   Religion og bakgrunn har INGEN betydning i slike sammenhenger.

 • Ole

  Jeg har sagt det hele livet mitt. Vi MÅ ikke gi statsborgerskap til mennesker fra den 3-verden. Også er det på høy tid å frata statsborgerskapet til kriminelle med 2 statsborgerskap. Dessverre er det nok for sent.

  • aguafiesta

   Bedre sent enn aldri.

 • Nordboer

  Trump har skylda. Garantert!

 • O.M. Hadland

  Forby fotball! Men la folk synge og fremføre hva de vil. Så lenge de ikke tar betalt.

 • invernes

  Dette er ikke belgisk ungdom ! det er klinkende klart.

  • Birgitte Brattebø

   Når MSM ikke skriver om det er det nesten gitt at det er ungdom av ikke-vestlig bakgrunn.
   Rapporterer de litt, så er det gjerne «Antifa», elle andre venstreekstremister.
   Går de «bananas» og rapporterer i fleng, så er det det som kalles høyreekstremisme.

 • Ten4

  Jøss! Har Belgia svenske tilstander? Kanskje vi kan få en rapport fra SV på det?

  «Vi gillar olika».
  Kjent svensk feministisk utopisk idioti som fremføres av «den humanitære stormakten» Sveriges sosialistregjering.

 • Joakim Karlsen

  He he, komisk. MSM; «belgiske ungdommer gikk amok» Norske og svenske medier til sammenligning; «nordiske menn står for en tidobling av antall voldtekstilfeller over de 5 siste årene». Løgn med overlegg uten sidestykke.