Jeg er sint. Kan vi saksøke de som stilltiende lar dette skje?

Svikter Arbeiderpartiet, med Jonas Gahr Støre i spissen, våre barn? Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Jonas Gahr Støre, du er ikke bare uklar, – du er uredelig, og du svikter dine og mine barn! Du følger en drøm om et multikulturelt samfunn. Men hvor er harmonien som vi ble lovet? Det veier ikke opp at vi har fått litt eksotisk mat.

Nei, det vi har er konflikt, råskap, voldsgjenger og undertrykking av kvinner. Vårt vakre, lovlydige land. Landet, fedrelandet – som vi nesten ikke lenger tørr rope hurra for!

Ikke tør vi si som Gro Harlem Brundtland; at det er typisk norsk å være gode! Er det fordi du og dine vil ha en billig maler på hytta? Eller en aupair som varter deg opp? Altså, det jeg som middelklassemann ser som uoppnåelig?

Tillat meg å bruke deg som eksempel, Jonas – for jeg vet du ikke har ansvaret alene. Men vi er sinte nå, oppgitt. Vi ser landet forsvinne foran øynene våre. Det som var lovlydig.

Men hvem skaper skjevhetene i samfunnet, deg eller meg? Meg som aldri når lenger opp, eller deg som legitimerer en vekst av underklassen, der innvandrere, enten de er fra det østeuropeiske arbeidsmarked, eller fra den 3. verden, velger nettopp dem til å jobbe nærmest gratis for deg?

Din sti er full av svik mot det norske folk. Din politikk tvinger meg til å fotfølge min datter hvor enn hun går! Dine nye venner kaller henne hore – fordi hun kler seg norsk!

Du vil ikke forulempe dem, du tier.

Jeg selv drar ikke til Oslo av redsel for, slik sist, å bli fotfulgt av en gjeng med folk som jeg ikke har

bedt om å være der.

Jeg lurer på, helt enkelt – kan jeg saksøke staten, tidligere regjeringer?

Fordi mitt liv er blitt noe helt annet enn da mine foreldre fortalte at vi bodde i ett trygt land. Kan den norske stat bli stilt rettslig ansvarlig for min utrygghet, grunnet politisk udugelighet? Kan min datter anmelde staten Norge, hvis hun blir voldtatt av en person som Norge har tatt inn til landet, eller unnlatt å kaste ut?

Jeg vil ikke vite hvordan vi kan straffe de som bryter norske lover, for det vet jeg.

Jeg vil vite hvordan vi kan straffe de som stilltiende lar det skje.


Publisert: nov 17, 2017 @ 3:02 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Pappa til ei snart voksen jente

Latest posts by Pappa til ei snart voksen jente (see all)

 • selma

  Dette var godt sagt. Og det treffer rett i hjerteroten, for jeg forstår bekymringen, håpløsheten, sinnet og avskyen mot den pol. klassen som brøyter seg frem med anklager og trakasserier av den som mener noe annet enn dem selv, hva gjelder innvandring.
  Det hele er kommet galt avsted, fordi vi har latt mennesker fra fremmede kulturer få opphold etter regler som ble fastlagt allerede på 1970-tallet. Planen var lagt, men ikke av VÅRE politikere. De har bare vært lydige mot overnasjonale krefter. Men overgrepet mot egne borgere er like stor for det.
  Selv har jeg ikke små barn i dag, men jeg har barnebarn. Jeg tror ikke fremtiden for norske barn vil bli så god, nettopp fordi jeg vet at uansett hva politikere gjør, så vil ikke dette gå seg til.
  Avstanden i tankemønstre, tidl. levd liv, kulturell bagasje med andre verdinormer er for stor.
  Man kan danne grupperinger med likesinnede, og slik vokse i omfang. Bli pressgrupper, stå på stand og få folk i tale, få ut et budskap, vær aktiv.
  Det norske ungdommer kunne trenge, er en saklig og god innføring i islam, slik at de har kunnskap om hva de står ovenfor. Mange voksne nordmenn kunne også trenge dette. Samtalegrupper er ikke et dumt sted å begynne.

  • Truls

   Nettopp derfor jeg i mange år har påstått at politikere er den yrkesgruppen vi skal vokte oss godt for, det såkalte begrensede demokratiet er ikke godt nok! Det er politikere som fører nasjoner ut i krig og konflikt!

   Jo…politikere er en yrkesgruppe, det er fullt mulig å ha en fullt yrkesaktiv liv i politikken, selv om man får godtgjørelse for «vervet»! Parlamentarismen er et demokratisk problem, våre såkalte folkevalgte, som folket ikke har valgt er et problem, ikke er de interessert i å gi folket mer makt heller. Jeg siterer Høyres Jan Tore Sanner (yrkespolitiker) «All makt skal ligge i denne sal».

   • Fan2omet

    Sanner misforstår det meste. I Norge har vi et maktprinsipp som skal være tredelt mellom en lovgivende , en utøvende, og en dømmende myndighet. I tillegg hadde vi deling i lagting og odelsting som ble fjernet ved et pennestrøk da vi entret EU ved Gro og Jonas’ hjelp i 1994. Etter dette har Norges lov endret seg til det ugjenkjennelige. Det er ikke lenger uavhendelig ser det ut til. Løsgjengerloven som vi hadde til utpå 2000 tallet er fjernet, og nå later politikerne som om den aldri har eksistert (ref tiggerdebatten). Endringer i grunnloven skjer på grunnlovsstridig vis med EU sine tilføyninger (flere enn 4500 endringer siden 1994), og det meste ser ut til å gå galt med politikerne ved rattet grunnet vår nymotens politiske korrekthet.

 • Ole

  Det heter seg at man skal søke asyl i det første trygge landet man kommer til. Det er det ingen som nevner. Man må ikke gi statsborgerskap til noen fra den 3 verden eller midtøsten. De skal hjem igjen ved første anledning. Og ja, politikere burde vært stilt til ansvar for det de gjør.

  • Frankie

   Jeg vil ikke se noen av de Europeiske landene bli ødelagt. Vi må stå sammen mot denne ondskapen hvis vi skal ha en sjanse. Er ikke bare Norge, men hele den vestlige sivilisasjonen som står på spill.

   • Ole

    Det er mest riktig ja.

   • Ola Nordmann

    For å si det som Stephen McNallen «The Existence of Our People is Not Negotiable».

    • Frankie

     Damn right!

  • Truls

   «Sårbarhet» trumfer visstnok alt dette!

 • bitten

  AP har vært det aller største svike – partiet gjennom de siste 30 årene ,
  som har sviket sitt eget eget land, folk på det aller groveste som parti .

  AP Gro forpliktet seg med FN om asylinstituttet, der vi fikk ødelagt fullstendig hele landet med lykkejegere for alltid , både når det gjelder velferdsstaten , våre etterkommeres fremtid .
  JA og for de ekstremt store problemene som dette multikulturelle minoritet samfunnet ,
  fører med seg av ekstremt massive store problemer i tillegg også .
  Jeg kjenner meg ikke igjen i Oslo som der jeg vokste opp en gang i tiden ,
  der alt er snudd fullstendig på hode i negativ forstand .
  Jeg føler meg veldig utrygg i Oslo , der jeg nærmer meg minst mulig sentrum på en kveld ,
  jeg setter aldri mine bein på Groruddalen siden mer er for utrygt til å bevege seg der .

  JA AP som parti har vært totalt ødeleggende for dette fedrelandet vårt på alle slags måter ,
  jeg skjønner så til det grader den avmakten , frustrasjonen , sinne som den faren føler her .
  Der han er redd for sin datters oppvekst , fremtid , som han har i det aller høyeste grunn
  til å frykte , slik som samfunnet har beveget seg i en helt feil retning for alltid ,
  Så at man fyrer løs mot AP og Støre skjønner jeg veldig godt her i sinne ,
  og i den afghaner saken sviktet Støre landet sitt på det aller groveste .

  • Spaceman_Spiff

   Bitten, asylinstituttet er bare virkemiddelet. Forpliktelsene innen rettigheter rundt asyl er ikke værre enn at vi kunne overholdt dem og likevel tatt imot svært få. Bare se på dagens tall… De sier mye om Listhaug, men de har ikke hevdet at hun ikke overholder asylantenes rettigheter. Rettighetene kunne vært avviklet, men det er en annen diskusjon.

   Nei, asyltilstrømningen har vært stor i årevis, og dette henger sammen med hvordan vi praktiserer reglene. Vi har f.eks hatt regler som har gitt langt flere opphold enn de som faktisk skulle hatt det etter deres «rettigheter».

   Det er noe annet som driver politikerne til å stå bak en slik stor innvandringsflom, og det tror jeg nok henger sammen med mye storpolitikk. Enten er man på innsiden og følger spillereglene som tegnes opp på G7 møter osv. Dette innebærer å «bryte ned» nasjonalstater blant annet innvandring og «harmonisering av regler», og bygge større strukturer som EU/NAFTA/AU o.l.som igjen gradvis skal åpne opp videre med flere medlemsland og mellom disse overnasjonale organisasjonene med avtaler som TISA/TTIP Parisavtaler også videre.

   Det kommer tydelig frem når man ser den infernalske motstanden mot Donald Trump. Mye kan sies om han, men at det er så galt som mediene fremstiller han er det ikke.

   Etter et av disse G møtene hadde Angela Merkel gjort alt som var i hennes makt for å sørge for at Trump fremdeles holdt seg til Parisavtalen, men der tok hun altså feil. Hun skjønte der og da at USA hadde snudd helt om i dette globalistspillet og Europa som hadde investert så mye i å overtale befolkningen til å akseptere og tåle så mye gjennom innvandring og klimaavgifter og almisser.

   I mine øyne er det en overensklmst mellom noen av disse i «establishment», og mange er ledet og forført av establishment.. jeg tror f.eks gjerne at Trine Skei Grande tror vi står overfor klimadommedag, men jeg tror ikke dette er noe særlig mer enn en hype og en løgn som er så stor at folk ikke klarer å se omfanget av den. Som noen sier om f.eks Hillarys korrupte aktiviteter gjennom Clinton Foundation osv, så må man bare gjøre løgnen så stor at folk ikke tror det er mulig. På den måten kan man bare le og vifte det vekk.

   I det hele tatt tenker jeg nå at løgnen og illusjonen er så stor og omfattende at jeg nå selv sliter litt med å overbevise meg selv om at ikke alt dette er reelt. Men så viser det seg gang på gang at faktisk så var jeg ikke så far off likevel. Benghazi, mailserveren til Hillary, clinton foundation som Solberg og Jensen ga rundt en mrd… (i bytte mot hva?) Drapet på (demokraten) Seth Rich som knapt har blitt forsøkt oppklart. Var det han som lakk info fra demokratenes servere, og er det virkelige russlandsporet? Uranium One skandalen som er den virkelige koblingen mellom Amerikanske presidentkandidater og Russland.

   Nei, spillet er nok så stort og høyt at vi rett og slett sliter med å tro at det er mulig.

   • Jon H

    Du har nok (dessverre) rett i det meste av dette.

    I tillegg: se på Barcelona-erklæringen (1995) der EUs medlemsland og land fra Middelhavsregionen (på både nord- og sør-siden av Middelhavet…) ble enige om en strategi for et utvidet og forpliktende samarbeid – som ledet til «The Euro-Mediterranean free trade area» og «The Union for the Mediterranean» («Unionen for Middelhavet») (2008).

    I Barcelona-deklarasjonen står det noe som er interessant i forhold til EUs tilsynelatende ganske avslappede forhold til at hundretusenvis av mennesker har tatt seg over fra Nord-Afrika til Europa i løpet av de senere årene:

    «..partene enes om å opprette et økonomisk og finansielt partnerskap som, i behørig hensyn til de ulike lands utviklingsnivå, vil baseres på den gradvise etablering av et frihandelsområde..»

    Hovedstrategien i dette samarbeidet har hele tiden vært å harmonisere EMP-landenes regelverk for å forenkle transaksjoner av varer og kapital – og etter hvert inkludere alle EUs fire friheter.

    På et utenriksministermøte for EMP-landene i 2004 vedtok man å styrke Barcelona-prosessen og arbeide for en gradvis utvidelse av «EUs fire friheter» til å gjelde hele EMP-området. EUs fire friheter innebærer fri flyt av varer, tjenester, kapital og mennesker.

    Siden dette da var en erklæring og en klart formulert intensjon fra utenriksministrene i EU-landene:

    Er dette en del av grunnen til at EU har et så tilsynelatende avslappet forhold til at hundretusenvis av mennesker har tatt seg over Middelhavet fra Nord-Afrika til Europa?

    Fordi det var jo faktisk noe slikt man hadde sett for seg skulle skje uansett – som en konsekvens av EMP?

  • Bassen

   Hvis Ap har sviktet igjennom 30 år, da må du fortelle meg hvordan vi har det veldferdsamfunnet vi har i dag. Det er hvertfall ikke de blå som har fått det til. Carl I Hagen ville jo i sin tid selge Statoil, og hvordan hadde det gått da hvis han hadde fått viljen sin. Vi hadde vært som Hellas i dag, med gjeld. Takket være AP har vi det godt i dag i motsettning til de flesta andre land. Slutt å klag.

   • Baresvaenna

    Dette var tabloid skrevet! Selvfølgelig ville Norge kunnet skattet statoil, selv om de ikke var statlig! Det er nettopp det Norge gjør med alle private selskaper som opererer på norsk sokkel, deriblandt Røkkes Aker BP.
    Det er bare typisk å for noen å unngå å kommentere ett aktuelt problem,ved å dra fram andre eksempler, som svir mindre i sitt politiske hjerte!

 • William Bakke

  Helt fram til slutten av 1980 åra,kunne barn og unge fritt ta t-bane,buss eller trikk uten noen bekymring om å bli ranet eller antastet på annen måte i Oslo.Ingen problem for en 13-14 åring å ta banen,helt alene, fra øverst i Groruddalen og ned til Oslo sentrum.For deretter å rusle uforstyrret rundt,hvor som helst, i hovedstaden.Alt en hadde av «trøbbel»,var en håndfull hasj røykere i slottsparken og en og annen fyllik på Grønland.En slik idyll, som eksisterte den gang,er ukjent for de aller fleste unge i dag.Nå må alle ta forehåndsregler og alliere seg med flere,dersom man våger seg ut av døra.Politikerne har skapt dette ved å unnlate å informere underveis,det norske folk,om konsekvensene av deres egen politikk.Tegnene var tydelige,men viljen var aldri tilstede.At Nrk ble døpt til Ark(Arbeiderpartiets rikskringkasting) av Carl I. Hagen,i sin tid,var ett av disse tegnene.Dessverre er Fake News ikke noe nytt når det gjelder NRK,TV2 og de andre etablerte medier i Norge.Politisk styrt som de er.Landet råtner på rot,og når selveste kongen spør:»Hva er det norske?» Ja da er det vel slutt på tålmodigheten hos de fleste, som betrakter seg selv som urinnvåner.

  • Christer Buschmann

   Jeg kan ikke annet enn å tro at dette er villet politikk.
   Nekter å tro at våre politikere er så ignorante og blottet for historiekunnskap at de ikke forstod hva konsekvensene ved massiv innvandring fra Midtøsten vil føre til. Demokratiet er ganske skjørt, og tåler ikke den massive innvandringen.
   Er det ingen som spør seg hvorfor deg alltid er kriger og konflikter i Midtøsten?

   • Frankie

    Det kan ikke lengere skjules at uskiftingen av befolkningen i Europa er orkestrert av en «internasjonal elite» som ikke vil oss vel.

    • GHjo

     Ideologier blir ikke unnfanget for å “ville folk vel”. De som er pådrivere for multikulturen gir blanke F—

    • en

     Fra 80 tallet av er vi blitt utsatt for «holdningsskapende arbeid», alle som var i mot masseinnvandringen fra islamske land var rasister, høyreekstremister og det som verre er.
     Pressen styres også fra myndighetene, de er like medskyldig som politikerne.

     Kap. 14 Holdningsskapende arbeid

     i det holdningsskapende arbeid ovenfor nordmenn er det viktig å å arbeide i lokalmiljøet (arbeidsplassen, boligblokken, ungdomsorganisasjoner, lokalaviser osv. Videre har presse kringkasting, skolemyndigheter osv. ansvar på mer sentralt plan.

     Oppmerksomheten må ikke rettes mot innvandrerne fordi det er ensbetydende med problemer, men fordi det norske samfunnet har fått en ny dimensjon, er Holdningsdebattene i overveiende grad rettet mot den norske befolkningen.

     https://www.stortinget.no/no/Saker-og-publikasjoner/Stortingsforhandlinger/Lesevisning/?p=1979-80&paid=3&wid=f&psid=DIVL134&pgid=f_0157&s=True

     • DeepGlacier

      Integrering er kodeord for tilpasning til islam.

      Og det er vi som skal tilpasse oss islam og ikke omvendt.

      Våre politikere er antakeligvis smertelig klar over at islam ikke evner å tilpasse eller endre seg, men at vestlig tanke- og væremåte klarer en slik omstilling.

      Dermed er det vi som blir bedt om å tilpasse oss, i tillegg til å betale for kalaset og sette våre barn i fare.

   • rettfralevra

    Fra Støre/AP er det villet politikk, men våre journalister i de tradisjonelle media unnlater å nevne etter 2009 målsettingen til Støre/AP. https://www.nrk.no/norge/store-onsker-multikulturelt-norge-1.6728709

    • Svein Myklebust

     Det var som vanlig ikke imponerende fra Tåkefyrsten…

   • Insanus

    At det er en villet politikk er det ingen tvil om, men det er større enn våre politikere. Det er bare å se hvordan EU de siste årene har håndtert strømmen av afrikanere over Middelhavet. De har ikke løftet en finger for å så stoppet invasjonen.

   • Truls

    Vi skal stille dagens politikere ansvarlig, vi skal alle sørge for at våre barn kjenner navnene på de som har stått bak sviket som stiller Qusiling i skyggen, begynn å noter og la det gå i arv!

   • Erlend

    For noen få er det nok villet, men de fleste er ute etter å mele sin egen kake. Når du har alt å tjene på å spille god er det lett å bli naiv selv også. Det er vanskelig å ta til seg informasjon som går mot ens egen sak.

    Innvandringsliberale oppfattes som varme, godhertet, tolerante, rause osv mens innvandringsmotstandere oppfattes som kyniske, kalde og t.o.m onde. Tall og grafer kommer overbeviser ingen. Det trengs personlige historier om konsekvensene av politikken for at vi skal få et skifte. Ikke minst så trengs det bilder.

  • Comrade Pootie

   Det var ikke noe videre behov for vektertjenester på sentre, kollektivtransport eller andre steder enn verditransport og vakthold av arbeidsplasser natterstid den gangen heller.

   På barne og ungdomsskolen rundt 85-93 eller noe på Oslo vest (har gått på skole både øst og vest) var det ingen som slo hverandre i ansiktet i en slosskamp. Ytterst sjelden å se. Å se en elev gå løs på en lærer var helt utenkelig.

   Hadde, og har familie i Groruddalen i barndommen også, og det jeg merker aller mest ved å ferdes der i disse dager er hvordan det myldrende idrettslivet med tjukt av foreldre som deltok og bidro til fotball og håndballturneringer og lokallag for alle T-banestopp har blitt omtrent HELT borte på rundt 25 år. Sikkert flere grunner til det men det synes jeg er skikkelig trist.

   Arnulf Strand

  • Harald

   Til William Bakke og Christer Buschmann. Da det ikke er mulig å gi 100 «klikk», så får jeg gjøre det på denne måten. Konge !!

  • Jon H

   Støtter dette helt, hovedstaden og mange andre byer og steder er radikalt forandret siden den gang og vi har våre folkevalgte og hovedstrømsmediene å ‘takke’ for dette. Måtte vi bare få vekk politikere og makteliten som vil ødelegge det en gang så flotte og trygge landet vårt med masseinnvandring og eksperimentering med ‘multikultur’. Det må folkeopplysning til men vi kan ikke stole på massemediene i Norge – de vil holde sannheten skjult, og tåkelegge og bortforklare. Det er en skam.

  • Insanus

   God beskrivelse av utviklingen.
   Husker selv at vi hadde årlige klasseturer til Oslo fra 5.-6. t.o.m 9.klasse.
   Tolv-tretten år gamle kunne vi alene eller i mindre grupper trygt gå rundt hvor som helst i Oslo sentrum uten følge av hverken lærere eller foreldre. Platesjappa på Grønland T-banestasjon var blant annet et populært innslag. Noe lignende i dag ville vært fullstendig uaktuelt.

 • Infowarrior

  Det jeg egentlig mener om AP og Støre er så ille at det egner seg ikke på trykk.

 • DemokratiNå!

  Meget legetime problemstillinger du tar opp her, jeg har flere ganger tenkt i samme baner. En annen aktuell problemstilling er utvanningen av fremtidige norske pensjoner. Tilbake paa 80-tallet var det ingen som stresset med at man maatte tegne private pensjonsforsikringer. I motsetning til land som USA der alle som onsket en sorgfri alderdom visste at de maatte bekoste dette selv, ble vi her i Norge tutet full med at vi trygt kunne stole paa den norske stat og betalte ekstra skatter for en trygg alderdom. Naa som et flertall paa Stortinget har brutt denne samfunnskontrakten og bestemt seg for at jeg maa dele den lovte pensjonen min med analfabeter som aldri har bidratt med skatter til den norske felleskassa… Hvem kan jeg saksoke?

 • LarsFlakstad

  Meget godt sagt !

 • Kyrre Eilertsen

  Tror det er mange som føler det slik. Jeg protesterer åpenlyst selv. Ikke for min egen del men for barna og kommende generasjoner.
  Oslo er en annen virkelighet. Jeg har selv tilbrakt tid der inne – og oslo kan ikke sammenlignes med resten av norge. Jeg tror de som bor der glemmer at oslo ikke legger listen for hva norge er eller hvordan vi ønsker å leve. De har ikke bakkekontakt rett og slett.

 • Bjart_S

  Det er forstemmende å se på forfallet etter at berikelsen kom!!! Stakkars våre barn og barnebarn!!
  Håper at de ansvarlige blir straffet!!!

 • Ten4

  «Det veier ikke opp at vi har fått litt eksotisk mat.»
  Helt enig i alt som skrives av artikkelforfatter.

  For de av oss som har reist kloden rundt flere ganger, vet vi at selv på dette punktet har berikelsen feilet. Man har fått kebab, og man har fått kebab-norsk, men det er absolutt ingen berikelse. Det er mildt sagt søppel sammenlignet med hva man får smake i Sør-Øst Asia for eksempel
  Så det disse penge hvitvaskeriene og heleriene i Oslo serverer, ville jeg ikke gitt til katta en gang.

  Så hva står igjen da av berikelsen?
  Vel, personlig liker jeg kinesisk og vietnamesisk mat. Det er spiselig, og man risikerer ikke å se noe særlig dramatikk utenfor trappa heller.

 • Frankie

  Godt skrevet! Stiller meg 100% bak!

 • Frankie

  Google «Kalergi planen». Finnes også mye om den på youtube.

 • ritavoss

  Det skjedde en voldtekt på biblioteket her om dagen… på biblioteket…! Værre blir det ikke! Unger må ta følgene av en sinnsyk innvandring. Hva sier våre politikere til slikt..? Ikke et pip! Later som dette ikke har hendt. Toer sine hender og ser en annen vei!

 • Tor Dahl

  Den dagen NRK monopolet faller – og vi får en fri, uavhengig presse – vil AP bli et marginalt parti!

  AP og NRK har skylden for den situasjonen vi nå er i.

  Globallistene og antinasjonalistene har sluppet villskap og destruksjon inn i landet i altfor stort antall!

 • Tor Anders Engen

  EU visepresident Frans Timmerman innrømmer at multikulturen er det alvorlige problemer med. Men EU skal tvinge på oss enda mer multikultur.

  https://www.facebook.com/1193209580733660/videos/1411387575582525/

  Derfor vil EU med gledelig gå over lik for å oppnå sine multikulturelle mål.

 • Save_Europe

  Venstresiden er DIREKTE ansvarlig for utviklingen i landet. Måtte de straffes deretter. Å saksøke er nok utelukket.

  • Truls

   deres mål i livet er å sabotere for Frp, som er i regjering! De kan alltids skylde på regjeringen, selv om den «de facto» regjeringen i Norge i dag er en Stortingsregjering!

 • Du kan nok ikke saksøke noen som helst i Norge i slike forhold for domstolene er en integrert del av det sentraliserte maktapparatet til hva som kan kalles et politisk kartell i Oslo, er min erfaring. Saken ville bli avvist.

  Noen tredeling av statsmakten finnes ikke. Annet enn på papiret.

  The rule of law er en illusjon i Norge. Så den muligheten kan du bare glemme.

  • Anna Nymo

   En annen vei å gå, kan muligens være at de få mikropartiene, som faktisk har folkets og nasjonens beste som første prioritet, rett og slett finner en samarbeidsplattform.
   Minstekrav ut av EØS/Schengen, streng innvandring, naturressurser nasjonalsikres.
   Samt en god modell for folkeavstemminger til innføring og sikring av ekte folkestyre.

   • selma

    Det kunne vært en mulighet, hvis nå disse partiene viser vilje til samarbeid.
    Men du nevner streng innvandring. Vi er vel heller i en situasjon der all innvandring bør stoppes foreløpig, unntagen den normale der man søker jobb ut fra kvalifikasjoner, og fra de resp. hjemland. Situasjonen må i det hele tatt tilbake til normalen.

    • Anna Nymo

     Streng innvandring, betyr i denne spesifikke politiske sammenheng selvsagt umiddelbar stopp, for å gjenvinne kontroll, deriblant avvisning ved grensen, samt bestemme/forberede retningslinjer for repatriering, regler for opphold og statsborgerskap, nulltoleranse/hjemsendelse for kriminell virksomhet, illegale oa. Til vern av vår sårbare gruppe/nasjon.

   • Marit

    Mikropartiene er mikro og de er altfor amatører. De har ingen kursing i politikk eller evne til å være venner engang eller slutte å dumme seg ut. Jeg har sett dette selv og de ender ofte med selvdestruksjon. Derfor mener jeg man trenger Frp, men man skal tvinge de i ledelsen til å gå imot EØS og få grenserovervåking igjen. Ellers er deres politikk svært bra på innvandring.

 • Harald

  -Flott «pappa til ei snart voksen jente». Spot on! Hva har du til å si til ditt forsvar Janus? Sorry – Jonas?

 • Asle Fotland

  Eksotisk mat?Kebab du mener?Klarer meg fint uten.

 • Disqusting

  Det er store penger å hente fra den rette på venstresiden ifbm innvandring av analfabeter med ikke kompatibel kulturbakgrunn! Jeg tror ikke svaret er vanskeligere enn dette!

 • Max Karl

  Du kan saksøke staten. Men nå er det slikt at folk bare kan dømmes av sine egne. Og i politikernes øyne er dette dem selv. For det har de bestemt, i de lover de selv har vedtatt. Så det eneste folket kan gjøre, er å la være stemme på, en gruppe politikere.
  Men skulle du begynne å føre sak mot noen. Så kunne du jo begynne med dem som lovet å følge folket sin stemme i 1994. Og sviktet det løftet i etterkant.

 • KjellArneThomassen

  Lover her og nå å bidra med tusen kroner om dere vil saksøke.
  Tror ikke det vil være problematisk å samle inn penger til rettsak.

  • DemokratiNå!

   Jeg er med. Tusen kroner til rettsak og enda tusen kroner til anken. Saa har jeg ogsaa tusen kroner klar til innkjop av giljotiner om anken ikke forer frem…

 • Knut Tiller

  BRA!!

 • Jan Iversen

  Takk, meget god, kraftfull og treffende post!

 • Svein Myklebust

  Jeg er dessverre redd for at du har rett.

 • Jan Petter Glendrange

  I kveld har jeg sett filmen «Hva vil folk si». Jeg oppfordrer alle som har mulighet til å gjøre det samme. Filmen burde vært vist i Stortinget med obligatorisk fremmøte. Deretter burde representantene en etter en svare på spørsmålet: Hvorfor har politikerne importert denne vanvittige ukulturen og hva har de tenkt å gjøre for å bli kvitt den?

 • Insanus

  På et gitt tidspunkt vil dagens (og gårsdagens) norske politikere måtte leve med politibeskyttelse døgnet rundt, selv den dagen de havner på gamlehjem. Sviket mot det norske folk er for stort til at det noen gang vil gå over i glemmeboka, og raseriet i befolkningen vil med årene bare tilta.

 • Truls

  Kjære pappa, de som har ansvaret for elendigheten vil bare stemple deg som en med fremmedfrykt. av mangel på erkjennelser….du må da vite at vi ikke kan generalisere og stigmatisere hele grupper for noe bare noen tusen har gjort! Hilsen en annen pappa som lever i din situasjon! Til slutt, du har all grunn til å føle på fremmefrykten, den er legitim!

 • Truls

  Takk! Vi som er bekymret er ikke rasister, vi lider heller ikke av fremmedfrykt! Vi frykter rett og slett for våre barns fremtid!

 • Truls

  derav «makten ligger i folket», all makt ligger ikke i Stortinget Jan Tore Sanner!

 • Truls

  Du må bare innse at du har null kontroll og at kontrollen ligger hos gjerningsmannen, lykke til og godt valg! Det å oppdra unger i dag er et sikkerhetsmessig lotteri, jenter blir voldtatt, gutta risikerer en kniv!

  La oss ikke glemme Ap’s Anniken Huitfleldt, multikultur skal du få enten du liker det eller ikke! «Tilgi dem ikke, de visste hva de gjorde» Arnulf Øverland

 • Truls

  La oss begynne med å overføre kompetansen for riksrett til Domstolene, i dag er det «bukken og havresekken» på Stortinget. De såkalte folkevalgte bestemmer selv om det skal reises sak eller ikke, som vi vet, det har jo ikke skjedd siden krigen! Gro Harlem Brundtlands EØS-avtale er en sak som burde vært prøvd i dette øyemed, vi snakker selvsagt om lover over alle lover, Grunnloven! Du vet, den loven politikerne feiret så iherdig ved 200-års jublieet i 2014.

  Hovedargumentet for å gå inn i EØS i 1994 var at avtalen var lite inngripende i norsk suverenitet, hvem kan påstå det i dag? EØS-avtalen er det største overgrepet mot nordmenn og Norge noensinne……Stortinget (regjeringen) har ikke og hadde ikke folkets mandat til å signere en slik avtale!

  I mellomtiden fengsler vi en sliten narkoman for å ikke å ha betalt sine bøter! I mellomtiden blir en ung jente voldtatt og ødelagt for livet, ingen snakker om pårørende som også får sine liv ødelagt! Enkeltskjebner er mennesker, mennesker og medlemmer av vårt samfunn som Stortinget er satt til å tjene!

 • Comrade Pootie

  To folkeavstemninger mot EU og folkemakulatoren ‘europeisk integrasjon’ og her sitter vi som flinkeste land i Europa til å innrette oss etter EU-direktiver og med nær sagt alle aspekter av EU vi valgte bort, tredd nedover nesene våre likevel..Og dette har ikke kommet som noe resultat av en misforståelse eller fordi vi har myknet og blitt positive til EU. Andelen som er mot å bli med i EU idag er mye høyere enn den var i 1994,.

  Her har alle partier brutt grunnloven regelmessig over lengre tid og bevisst unngått offentlig debatt rundt EU-direktiver og slikt som kommer på kant med Grunnloven fordi det vil ta for lang tid, bli for komplisert for mange og fordi de ikke stoler på oss til å ta det «rette» valget. Og dette hadde jeg forstått helt fint hvis vi hadde valgt Ja til EU og det sto en grunnlov i veien for rask igangsettelse, Men vi sa da Nei til å overføre noe makt til Brussel i det hele tatt, så det skulle ikke sittet folk og holdt på med det til å begynne med.
  .
  Her mener jeg det helt klart må være noe å hente rettslig sett for å få stilt noen politikere og partier ansvarlige for å ha ignorert et folkevalg og drevet med europeisk integrasjon bak ryggen på oss hele veien likevel.

  • Erik Pedersen

   Domstolene må ikke bli en lekeplass for aktivister. Dessuten, EU er vi avhengig av, vi kan ikke velge bort Europa uten betydelige konsekvenser, utflytting av bedrifter og armod for befolkningen…

   • Comrade Pootie

    Jeg har ikke foreslått å kutte kontakten eller velge bort «Europa». Det er alt dette vi stemte nei til jeg reagerer på. Vi har fått det motsatte av det vi stemte. All makt som er overført til Brussel har aldri hatt støtte i folket.

    • Jon H

     Det er ikke bra at Stortinget vårt i stor grad er redusert til et sandpåstrøingsorgan for EU-byråkratenes div. påfunn og regelverk. Vi burde hatt folkeavstemning om EØS-medlemskapet. Det har så enorme konsekvenser for landet at det er en skam at folket ikke direkte fikk si sin mening om dette.

   • oliver

    Hvis Norges uavhengighet står og faller med norsk næringslivs kortsiktige profitt gjennom EØS-avtalen, er det ingen tvil om hva som må vike og vi vil være villig til å betale prisen. Akkurat som våre forfedre har gjort før oss…

 • Jon Faller

  Når politikerne begynner å bytte ut befolkningen er det på tide å bytte politikere.

 • sonata

  Trist å lese.
  Fordi det er sant!

 • Orsen330

  Slik Arbeiderpartiet, med Støre i spissen driver på, er jeg redd det vil komme flere ABB’er. Politikerforakten har blitt så stor at det nesten er uungåelig.
  For min del er livet snart over, men mine barn og barnebarn skal fortsatt prøve å leve i dette etterhvert ødelagte landet.
  Her i Eide kommune skal det innføres eiendomsskatt fra 2018. At mye av våre skattepenger går til å betale lommepenger, hus, inventar, biler og førerkort til alle migrantene fra Afrika, som har kommet, er det liten tvil om.
  Vårt kjære fedreland er ødelagt av våre egne politikere.

  • Rioreal

   ABB var et resultat av Norges/Europas innvandringspolitikk.

   Dette har politikere aldri tatt inn over seg.

   Mannen var/er gal i hodet sitt med sin handling, men politikerne bør aldri slippe unna sitt ansvar.

   De står/har stått for innvandringspolitikken som innebærer at millioner av muslimer er på vei inn i Europa med de konsekvensene dette har for Europas innbyggere.

 • Buster Best

  For visse er dette drømme samfunnet.

 • Alf Neuman

  Arbeiderpartiet er overtatt og styrt av velbergede internasjonalister, karrierister og utlendinger.
  Se på AUF: Etter innleggene i media/nettsider å dømme er det nesten ikke etniske nordmenn som er medlemmer der!
  Da jeg var medlem av AUF følte vi solidaritet med undertrykte mennesker ute i den store verden.
  Men det var ingen som drømte om at vi skulle ta inn i landet titusenvis, på titusenvis av muslimske immigranter og andre fra den tredje verden, fjernt fra vår egen kultur.

 • cortado

  APs store lys i Oslo, Raymond og hans venner miljø-fascistene, har gått til krig mot byens norske befolkning. Med eiendomsskatt, bomringer og høye parkeringsskatter, får de den produktive delen av befolkningen til å flytte ut. Fjernkulturelle innvandrere vil utgjøre en stadig større andel av Oslos befolkning, disse stemmer på venstresiden, som gir dem alle goder gratis, på den etnisk norske befolkningens bekostning. Men det er ikke bærekraftig. Hvis Raymond får fortsette, blir byen satt under administrasjon i løpet av få år.

 • Gulosten

  Det er mange av oss som er blitt «berika» og nesten har betalt med våre liv.

  Humanismen/liberalismen har påført langt mer lidelse enn hva såkalte høyreekstreme har gjort.

  Man forbinder nazismen med 6 millioner jøder men humanismen har ingen øvre tak på hvor mye lidelse og død som den kan frembringe.

  For meg er det klart hvilke ideologi som er verst.

 • Stokke123

  Støtter dette innlegget 100%

 • Eirin Munkebye

  Mens vi venter på Godot:
  Kanskje vi ikke venter forgjeves?

 • kkanin

  Jeg har ment dette i flere år. og det blir ikke pent det som da skjer. Politikerne de siste 30 årene har lagt til rette for det, og de vil komme til å få svi. Synd at det skal bli sånn, men «som man reder så ligger man».

 • Øyvind Larsen

  Hvordan forklarer og begrunner partiene som vil slippe inn tusener av «flyktninger» i Norge og spandere 1750 mill. kr. på 3000 personer I NORGE, mens den totale flyktninge-hjelpen blant millioner som LIDER har vært totalt 700 mill. kr.!

 • SkremtGammelGubbe

  Det som virkelig er ille er at når mange nok etniske nordmenn blir sinte nok så vokser det frem sterke motkrefter på ytterste høyre fløy, det vi ser nå er bare en mild bris i forhold til det som kan og vil komme. Jeg har i mange år sagt til min sønn (han er 36 år nå) at religionskrigen ikke kommer i min levetid, men i din. Jeg er redd den kommer i min tid!

 • Jens Arvid Andersen

  Hva angår Jonas Gahr Støre, oppfatter jeg han som en karriere-politiker hvis standpunkter først og fremst synes bestemt av hva som tjener muligheten for å bli statsminister. Passer ikke helt inn i Arbeiderpartiet. Han har dessuten litt vanskelig for å innrømme feil, en lite sympatisk egenskap. Det multikulturelle samfunnet har jeg begrenset tro på. Selv i USA der man vel kan snakke om en felles amerikansk kultur, forårsaker små kulturforskjeller mellom nåtidens amerikanere ganske alvorlige gnisninger. Små innslag av andre kulturer gjør ingen skade. Store innslag gjør det, er vel en nokså entydig erfaring. Ingenting å strebe mot for Norge som i utgangspunktet var velsignet med en nokså ensartet kultur.

 • Arnhild Gjendem

  Thomas Hylland Eriksen har gjennom sitt CULCUM fått millioner av forskningskroner på å «OMDEFINERE» Norge!
  Han er nok desverre en av hovedpersonene bak MULTIKULTUR- FORVIRRINGEN!

  «Thomas Hylland Eriksen er tildelt UiOs forskningspris for 2017.
  Professoren i sosialantropologi får prisen for innsatsen med å utvide
  vår forståelse av globalisering og identitetspolitikk i komplekse
  multietniske samfunn.»

  Foto: Ram Gupta

  Juryens begrunnelse:

  Professor Thomas Hylland Eriksen er blant
  Europas fremste antropologer, og en ener i sitt fag i Norge. Han er en
  enestående formidler og en usedvanlig produktiv forsker som blir flittig
  sitert. Han har også utgitt flere lærebøker som brukes ved en rekke
  internasjonale læresteder. Arbeidet hans kan deles inn i to
  hovedkategorier: forskningen på ‘kreolske’ samfunn, og forskningen på
  kulturell kompleksitet i Europa, med materiale hovedsakelig fra Norge.

  I perioden 2004 -2010 ledet han
  Universitetet i Oslos strategiske forskningsprogram CULCOM. Programmet
  involverte fem fakulteter og fokuset for programmet var kulturell
  kompleksitet, endring og identitetspolitikk.

 • oliver

  Kloke ord av en pappa som er opptatt både av sine egne barn, andres barn, sitt land og sine omgivelser og som sannsynligvis aldri eller veldig sjelden har opponert mot egne myndigheter, – akkurat som de aller fleste av oss andre mødre og fedre. Saken er den at folk i Norge begynner å bli riktig frustrert og forbannet på det som skjer i Norge både m.h.t. innvandring og forvrenging av asylretten og våre myndigheters åpenbare manglende evne til å håndtere uføret de selv har tillatt og tillater. Neida, våre politikere gjør som om alt er i skjønneste orden og bare pøser på. Det er noe som heter uforstand i tjenesten, og hva kan vel passe bedre til den karakterestikken enn norsk innvandringspolitikk (den svenske gidder jeg knapt nevne)?

 • Win Ston

  ferien er over…dra hjem og ta ansvar landene deres!

 • Geir Ivar Jørgensen

  De som har stemt Ap, Høyre, Frp, Venstre og Krf de siste 30+ år er dem du skal klandre. De har stemt for disse partienes EU-tilpasning og fri flyt over åpne grenser, uten regulering og begrensning. Dem som har stemt på disse partiene har fått hva de stemte på. Da hjelper det lite å klage på konsekvensene.

  • Dedjal

   Hvilket parti skulle man ha stemt på for å unngå det? Kystpartiet? SV? Rødt?

   • soriella

    Du kunne også stemme SP, de har vært solide EU-motstandere i alle år.

    • Dedjal

     SP ja. Ville ikke det ha ført til hungersnød hvis de hadde fått viljen sin de siste 30 årene?

     • soriella

      Det har jeg vanskelig for å tro, SP-folk er vel over gjennomsnittet involvert i matproduksjon og virker utpreget pragmatiske. De er ikke redde for å ta et tak i potetåkeren og er dessuten gode til å bygge tverrpolitiske allianser ;).

     • Dedjal

      SP hadde satt opp en tollmur for å skjerme norske bønder. Men da Norske bønder ikke produserer nok mat = hungersnød.

      Og uten handelsavtaler internasjonalt, så måtte Norge ha framforhandlet avtaler på egenhånd med hver enkelte. Noe som ville ha resultert i skyhøye priser, da Norge ikke er noen storaktør på det internasjonale markedet.

 • Dedjal

  Jeg hadde håpet at han/hun ville svare med ett parti som vedkommende mente hadde vært bedre. Alt er jo bare pest eller kolera med partiene, uansett hva man velger, så må man svelge kameler.
  Du svarte i hvertfall med ett alternativ og jeg er takknemlig for det.

 • Knut Hansen

  Hvorfor har det plutselig poppet opp «blomsterkasser» i Oslo og stenger foran alle mulig bygg, hvorfor skal Politiet i Norge plutselig få bære våpen? Hvorfor snakker man ikke om problemet?
  Man bare later som det er normalt, Den muslimske ordføreren i London sier at man må leve med terror, hvorfor det? hvis man tar problemet med roten, rett og slett kjører knallhard kontroll mot alle som skal inn i lande, 0 tolleranse for kriminalitet fra disse gruppene, rett ut osv, kaste ut familien hvis barna ikke oppfører seg da det er ære som er viktig for disse folka, hjelpe de i nærområdene. I stede for i Europa, lukkede mottak før de kommer inn.

  Det må da ringe en bjelle hvis folk kommer hit fra land der det er krig, det finnes da mange land rundt i midtøsten der det ikke er krig som har samme kultur fra der de kommer fra.
  de kaster papirene sine osv, da er det bare å sette de på lukkede asylmottak fram til de ønsker å snakke.