Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Frps nominasjon av Carl I. Hagen til Nobelkomiteen skaper hodebry på Stortinget. Statsminister Erna Solberg (H) vil ikke la seg vikle inn i diskusjonen. 

– Regjeringen har ingenting med utnevningen av Nobelkomiteen å gjøre, og jeg kommenterer ikke det, sier Solberg til NTB.

Hun begrunner dette prinsipielt.

– Dette er Stortingets sak. I respekt for Stortinget og Nobelkomiteens uavhengighet overlater jeg det til Stortinget å uttale seg om dette, forklarer statsministeren.

(©NTB)

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]