Amerikanske flygere i trøbbel etter penis-stunt i lufta

Foto: AFP PHOTO/MENAHEM KAHANA

To jagerflygere som ved hjelp av en kondensstripe tegnet en gigantisk penis på himmelen, er satt på bakken av US Navy som slett ikke fant det morsomt. 

Innbyggerne i Okanogan i delstaten Washington fikk se «kunstverket» torsdag, og bilder av kjempepenisen på himmelen ble raskt spredt på sosiale medier.

US Navy medga raskt at det var et av deres F/A-18 jagerfly som sto bak og lovet at de to flyets cockpit kan vente seg en reaksjon.

– Flymannskapets handling var helt uakseptabel og stikk i strid med den amerikanske marinens grunnleggende verdier, sier en talskvinne for basen flyet kom fra.

– Flymannskapet er satt på bakken og vi gjennomfører nå en grundig etterforskning. De vil bli stilt til ansvar for sine handlinger, sier Leslie Hubbell, som kaller penis-stuntet på himmelen uansvarlig og umodent.

(©NTB)


Publisert: nov 20, 2017 @ 6:17 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.
 • Spaceman_Spiff

  Både US Navy og USAF er i manko på piloter, så de får nok en ukes ferie til det har lagt seg.

  Hadde nok vært noe annet her hvor flyene ikke skal flys på grunn av budsjettkutt og vi har så mange flygere at det ikke blir flytimer på dem.

 • invernes

  Så en penis hatende talskvinne likte ikke det ? haha noe så dumt ? helt utrolig at dette ble en sak i det hele tatt 😮

 • Tor Dahl

  Norske politikere bomber Libya tilbake til steinalderen – uten konsekvenser.
  Kanskje en avis burde skrive om de alvorlige tingene?
  Idiot-nyheter er det redaksjonene er best til – i mediemangfoldets navn!

 • Bård Mannseth

  Tåpelig stunt av flygerne, men ennå mer latterlig med en slik reaksjon fra lederne. Etterforskning? Ærlig talt.

  • Spaceman_Spiff

   Se på det som et utslag av litt barnslig glede. Det er ingen grunn til å ta på vei for det. Jeg hadde nok valgt noen andre former for stunts (er jo mange broer), men det er en av grunnene til at jeg neppe egner meg til den jobben.

 • Stokke123

  Tror det hadde vært bedre med å ta dette litt roligere av lederne. Pupper hadde kanskje vært værre?

 • Ten4

  Sikkert en melding til The Hillary

 • Rudolf

  Typisk dobbeltmoralske amerikanere.
  Leker så høymoralske og prektige utad, kan ikke vise en pupp på nasjonal TV engang (Janet Jackson puppeglippen) uten at det nesten blir landesorg.
  Samtidig som de pumper ut 99% av verdens hardcore porno.
  Hyklere som leker super religiøse kristne når de egentlig ikke er det.

  • P54

   Og en av presidentene brukte det hvite hus som en bordell i følge sikkerhetsvakten mens lærere som har sex med elever blir fengslet. Filmbransjen spyr også ut sex og vold i hjemmene til folk. Antar himmelen var altfor stor TV skjerm eller at ingen tjente penger på stuntet.

 • Jalan Stesen

  Grundig etterforskning er avgjørende i slike tilfeller. Det er de bakenforliggende årsakene som må tas fatt i. Håper etterforskerne forstår hvor alvorlig denne type…kriminalitet er og at de sørger for at de har tilstrekkelig med fagfolk som kan analysere årsakene. Et team med psykoanalytikere er definitivt påkrevd, men jeg tror dessverre ikke det holder i denne sammenhengen. Her må vi nok spe på med (etter)forskere med sosialantropologi som spesialfelt, det var jo ikke en, men to jagerflygere som utførte udåden, og da må man jo spørre seg hva slags kult kan utløse denne type absurditeter.

  Kudos til Resett.no for at de ikke avbildet den vederstyggelige ugjerningen i artikkelen.

 • TheWest

  Hehe, skulle nesten tro dette dreide seg om muhammedkarikaturer …