Jensen: Ap er et politisk konkursbo

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Arbeiderpartiet er ikke lenger ørnen i norsk politikk, fastslår Frp-leder Siv Jensen. Hun mener partiet i øyeblikket minner mer om en struts.

En offensiv Frp-leder knallet til mot Ap og partileder Jonas Gahr Støre da hun talte på partiets høstkonferanse på Gardermoen lørdag. Jensen langet ut mot det hun beskriver som uansvarlig vingling i asylpolitikken fra Aps side.

– Ved første korsvei etter valget så svikter Arbeiderpartiet, sa Jensen og viste til Stortingets hastevedtak om de såkalte oktoberbarna.

– Nok en gang velger Ap å sende en åpen invitasjon til Norge for avviste asylsøkere. Det er alvorlig, sa Frp- lederen.

Hun mener Arbeiderpartiet er blitt «overkjørt av aktivister og interessegrupper» og har forlatt den ansvarlige linjen i innvandringspolitikken.

– Før i tiden ble Arbeiderpartiet kalt for ørnen i norsk politikk. Jeg må jo si at jeg stadig oftere får opp et bilde av en struts, fortsatte Jensen.

Frps høstkonferanse samler flere enn 400 tillitsvalgte fra hele landet og er partiets største politiske samling utenom landsmøtene noensinne. Jensen innledet talen til partifellene med å takke for innsatsen i valgkampen, før hun igjen gikk til angrep på Ap.

– Mange har forsøkt å analysere Støres fiasko, men svaret er ganske enkelt. Det handler ikke om bryggebygging eller fond i utlandet. Det handler om et parti med Støre i spissen som drev hele valgkampen på svartmaling.

– Frp er for klar og tydelig tale. Arbeiderpartiet har derimot blitt et politisk konkursbo, raljerte hun.

(©NTB)


Publisert: nov 20, 2017 @ 6:28 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.
 • Eventure

  Siv har selvfølgelig helt rett.

 • invernes

  Jensen har helt rett her, og det virker som om AP nå skal ødelegge mest mulig i vårt samfunn før de ramler ned under sperregrense, hatet sosialistene har til nordmenn og Norge er enormt, og de vil nok kunne gjøre stor skade på vårt land, så lenge de kan få flertall sammen med SV-SP-Venstre-KRF og Mdg.

 • Leif Arne Stople

  Kanskje man i AP først kunne bestemme seg for om A-en i AP står for arbeider eller akademiker? Så kunne man deretter utforme sin egen politikk istedenfor bare å basere seg på å kritisere andres.

  • tomnico

   Slik det blir oppfattet er A-en forkortelse for Allah, noe velgerne ikke likte. AP-ørnen har landet for opprydding internt, slik at de kan fremstå samlet og forhåprntligvis, med Norge og det norske folks interesser i fokus.

 • bitten

  Siv Jensen setter dette sanne ordet på , hva flere og flere tenker om dette vinglete , tåkete
  partiet som AP og Støre styrer , som motsier seg så alt for ofte i sin snevre tankegang .

  AP er et skadeskutt parti , derfor nærmer AP seg med Støre bare mer og mer nede
  mot avgrunnen , folket har blitt mettet på sosialistiske partier som politikken AP .
  Som er mettet på løgner , falskhet , som i den afghaner saken i fra den AP kanten ,
  som vil heller åpne slusene for fult med oppmyking av asylpolitikken .
  JA AP er som strutsen , som stikker hodet langt ned i sanden i asylpolitikken ,
  som vil ikke på noen måter kjøre på med ansvarlig linje i asylpolitikken .
  Selv om det er kraftige innstramminger Norge trenger heller i innvandringspolitikken ,
  noe tydelig hvis ikke AP og Støre er enige med Frp Siv og Listhaug i dette her .

  • Elev8or

   Men likevel kom venstresiden styrket ut av valget. I realiteten er det sosialistisk flertall på tinget – Høyre og Frp står alene. KrF og venstre gjør mer skade enn nytte..

 • Avatar

  AP er ferdige. De kommer til å holde seg flytende på stemmekveg. Nå forstår vi jo alle hva de skulle med de.

 • Gamleoslo

  Godt beskrevet. I flere europeiske land har de sosialist-demokratiske partiene blitt nesten utradert de siste årene. Trenden er klar.

 • ritavoss

  Ørnen har mistet fjøra…, ribbet og gryteklar..

 • Orsen330

  Det hadde vært gledelig om dette norgesfiendtlige partiet hadde blitt borte. Tenk å hate sin egen belfolkning så sterkt at en vil rasere deres land.

 • cortado

  Støre er iallfall ferdig, det er utenkelig at han leder partiet ved neste valg. Trond Giske er en smarting, som vet å posisjonere seg og å spille på sine nettverk. Ikke utenkelig st han går til topps.

  • tomnico

   Det ligger i kortene at Giske egentlig allerede har overtatt, men vil velgerne gi sin støtte til AP når valget blir formalisert?

  • BernstGunnar

   Giske er en uspiselig opportunist som neppe blir en særlig bedre leder enn Støre.

   • spirild2

    Men på jentene har han ikke klådd…? 🙂

 • O.M. Hadland

  Når AP er i opposisjon stemmer de gjerne mot det de er for, hvis det kan skade regjæringa. Slik har det vært i flere tiår.

 • Petter Simonsen

  AP mot 16.9 i 2021.

  Men de har fremdeles eierskap over mesteparten av media og betydelig makt ved at de har posisjonert folk i byråkratiet i alle år. Det kommer til å ta en stund før de forgår.

 • eDmulig

  Hvordan skal FrP bli det største partiet i Norge i 2021?
  Det blir et nok et utrolig viktig valg dersom man er glad i Norge og norske verdier.
  Det er kun venstrepolitikere, msm, eliten og Kongen som ikke forstår hva norske verdier er.
  Hvilken historie må da fortelles til det norske folk fram til 2021?
  Jeg håper virkelig at noen tenker lange tanker allerede i dag, slik at disse tankene kan bankes inn i folks bevissthet i 2020 og 2021!

 • Gulosten

  Tiltredes: Hun mener Arbeiderpartiet er blitt «overkjørt av aktivister og interessegrupper» og har forlatt den ansvarlige linjen i innvandringspolitikken.

  AP er ikke et parti for den norske arbeider men satser 100% på å avhende vårt land til fremmede.

 • Astraios

  AP burde skifte navn – der finnes ikke en eneste person fra industri eller yrkeserfaring i ledelsen – og med erfaring og skitt under neglene.

  AP ledes av rike og mektige familier på Oslo Vest – som er ute etter makt og gode posisjoner. Derfor får Giske et stort problem når han vil kuppe partiet…

 • 1velger1234

  APe-ørnen holdt seg ikke for god til å slippe en skitt i hodet på det norske folket ved å invitere flere lykkejegre fra Langtvekkistan, nok en gang. Det holdt ikke med de 10.000, som ble til 30.000, men nå skal ødeleggelsene og kostnadene fortsette.

  Glemt er AP-politikeren Helga Pedersens farvelforslag etter forrige valgtap om å opprette charterflyvninger til Kabul for å sikre en effektiv retur av skjeggebarna.

 • Ten4

  Ingen er så god til å lage snubletråder som AP. Problemet deres er at de snubler selv i disse trådene de møysommelig danderer. Til stor fornøyelse for den oppegående delen av folket.

  Når Støre sier nesten rett ut at AP skal gjøre alt for å sabotere regjeringens politikk, og gjøre det motsatte av å være konstruktiv, er man på blåtur i skogen og der er tåka tykk.

  Men når det er sagt, så skulle jeg ønske Jensen hadde latt være å påpeke det opplagte. La folk bedømme selv i stedet for å komme med karakteristikker.

 • Knut Tiller

  AP vil nok fortsette i fritt fall. Men skal man se på realiteten, så faller jo også FRP på nye meningsmålinger. Ved valget oppga mange at innvandring var valgets viktigste sak, noe FRP vant stemmer på. Men partiet har problemer med større oppslutning enn hva de fikk i siste valg og har hatt tidligere. Partiet flyter på innvandring, hvis valget utelukkende hadde dreiet seg om innvandring ville oppslutningen vært mange ganger høyere. Problemet deres er at på en rekke øvrige saksområder har de for det store flertallet uønsket politikk. I tillegg er paradokset at de sier nei til innvandring samtidig som de er tilhengere av EØS, åpne grenser med ubegrenset arbeidsinnvandring og markedsliberalisme. Tror faktisk mange velgere i dag er frustrerte og ikke vet hvem de skal velge, en følelse av at alt er preget av usikkerhet og ingen tar virkelig tak i det som oppleves som nedbrytende og endrer samfunnet i uønsket retning: et EU på glid mot en union, norsk suverenitetsavståelse og innvandring som påvirker langt mer enn ønskelig både økonomisk og kulturelt og for mange gir en skremmende femtid. Når politikerflertallet motarbeider store velgergrupper som ikke føler seg hørt, begynner man før eller siden å lete etter alternativer, leter etter den/de som forstår hva som rører seg i befolkningen og ikke kun følger egen ideologi. Pr i dag har vi ikke noe reellt alternativ!

  • 1velger1234

   Jeg stemmer FrP, men deres steile holdning til å beholde kontantstøtten, på tross av at de vet utmerket godt hvor skadelig den er for landets økonomi og integrering av innvandrerkvinner så vel som innvandrerbarn. Dessuten har vi partiets lovprising av EØS, som er like skadelig for landet, som får meg foran hvert nytt valg til å vurdere nøyere min trofasthet til partiet. Det er nå på høy tid at de gjennomgår sin politikk og vurderer om det er noe de kan forbedre for å komme bedre i takt med norske velgere. Det må ikke bli slik at det kun er innvandringsproblemet de til slutt står igjen med som fanesak.

   • Knut Tiller

    Støttes!