Jødisk og arabisk toppmodell fant tonen

Miss Israel, Adar Gandelsman, til venstre og Miss Irak, Sarah Eedan, til høyre, 13. november, 2017. Begge deltar i Miss Universe 2017, i Las Vegas USA.

Det er politikere som skaper kriger og konflikter. Enkeltmennesker ønsker oftest fred og vennskap. Det kan et bilde som er lagt ut på nettet være et symbol på. Det viser de to modellene, Adar Gandelsman og Sarah Idan i vennskapelig omfavnelse. Adar er Israels deltaker under årets Miss Universe-konkurransen som går av stabelen senere denne måneden. Sahra representerer Irak i den samme konkurransen.

Gandelsman la tirsdag ut bildet med Idan på Instagram, og skrev: «Ble kjent, dette er Miss Irak, og hun er fantastisk,» etterfulgt av et hjerte-emoji, skriver Breaking Israel News. Også Idan la ut bildet på sin instagram-side, med teksten «fred og kjærlighet fra frøken Irak og frøken Israel.» Idan, 27, fra Bagdad og Gandelsman, 19, fra Ashkelon, vil konkurrere på Miss Universe-arrangementet i slutten av november i Las Vegas.

Bildet kan være kontroversielt i Idans hjemland. Irak, i likhet med mange arabiske land, anerkjenner ikke Israel og er åpenbart fiendtlig mot den jødiske staten. Til tross for de varme sosiale mediepostene har fraternisering med Israel fra andre arabiske skjønnhetsdronninger ført dem opp i problemer de siste årene, skriver Israel Breaking News.

I 2015 mistet Miss Lebanon, Saly Greige, nesten sin tittel etter at hun hadde lagt ut et bilde på sosiale medier som viste henne sammen med Miss Israel, Doron Matalon.

I august ble den svensk-libanesisk statsborger Amanda Hanna, som vant en konkurranse mellom libanesiske emigranter, fratatt tittelen etter at det ble avslørt at hun hadde besøkt Israel ved å bruke sitt svenske pass på en akademisk tur i 2016.

 

 


Publisert: nov 19, 2017 @ 7:19 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.
 • Reidar S

  Muhammed roterer hvor han nå måtte befinne seg

  • Jens Bjørneboe

   Muhammed er opptatt da han befinner seg på darkweb for øyeblikket. Aisha er ikke jomfruelig nok lenger. Abubakar fra Boko Haram er tatt inn som vikar for å gjøre noen piruetter i pur forargelse.

 • Sturle Costa

  En av de står nå i fare for å bli ett hode kortere og det er ikke Miss Adar Gandelsman
  I den Arabiske verden koker det med hat kommentarer .

 • Max Karl

  Skulle vel ikke være noen problem. De tror jo på samme guden.

 • Ingolf Nilssen

  Maktmennesker er noe dritt, de hører hjemme i diktaturer, ikke i demokratier.

  Hva er da feil i demokratier siden maktmennesker styrer der også,.. korrigering , maktmenn.

  Åja, de har så rett, det er politikere/maktmenn som skaper krig og helve..e. Se bare på hva som skjer i vårt eget land, siste sak SSB. Når kvinnfolk vil ha baller…

 • Furusk

  Fred være med jentene, det fortjener de heretter.

 • Lars Viker

  Hyggelig, men savner betalingsinnhold her. 🙂

 • Profet1

  Miss Irak overlever neppe dette.