Syrian forces gestures as they carry the national flag in the village of Suway'iah, near the Syrian border town of Albu Kamal, on November 9, 2017. / AFP PHOTO / STRINGER

IS og syriske styrker har i flere dager kjempet om kontrollen over byen, som ligger i den oljerike Deir al-Zor-provinsen.

For halvannen uke jaget regjeringsstyrkene IS ut av byen. Men få dager senere gjenerobret ekstremistgruppa byen.

Torsdag gikk syriske regjeringsstyrker med støtte fra Hizbollah, iranske og irakiske militsgrupper inn i byen igjen. Og etter harde kamper fredag kveld og natt til lørdag har de nå gjenvunnet kontrollen over 80 prosent av byen, melder aktivistgruppa Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) lørdag.

NTB-AFP

(©NTB)

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]