FILE - In this Friday, Oct. 13, 2017, file photo, President Donald Trump walks towards reporters on the South Lawn of the White House in Washington. Trump’s ranking in the Forbes list of wealthiest Americans dropped in 2016. Forbes ranked the first billionaire president as the 248th-wealthiest person in America and put his wealth at $3.1 billion. The year before, he was ranked 156th and Forbes said he was worth $3.7 billion. (AP Photo/Manuel Balce Ceneta, File)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

PLO, som det internasjonale samfunnet anser som representant for alle palestinere, har måttet fornye driftstillatelsen for Washington-kontoret hvert halvår.

Palestinernes utenriksminister Riyad al-Malik opplyser lørdag at den palestinske selvstyremyndigheten har mottatt et brev fra det amerikanske utenriksdepartementet der det står at det ikke har funnet grunn til å la PLO-kontoret i Washington fortsette driften.

– Dette har aldri skjedd før, og vi krever en forklaring fra det amerikanske utenriksdepartementet og Det hvite hus, sier Malik.

NTB-AFP

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]