Ap-Christensen: – Bergen Næringsråds årskonferanse kjip og problematisk

Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

Stortingsrepresentant Jette Christensen (Ap) omtaler Bergen Næringsråds årskonferanse som kjip for en dame og «et problem for hele byen».

«Det er lite jeg har mer respekt for enn Bergens næringsliv. Det er klokt, langsiktig og modig. Samtidig er det lite jeg synes er mer ubehagelig enn festene til Bergen Næringsråd. Det er mer enn kjipe opplevelser på fest for en dame. Det er et problem for hele byen». Slik åpner Christensen i sitt innlegg i Bergens Tidende.

Fredag holdt Bergen Næringsråd sin årskonferanse med påfølgende middag i Grieghallen. Christensen reagerer på oppførselen til flere av deltakerne.

«Hvis du sitter og finpusser på «eg må få en klem, hvis det fortsatt er lov no då, høhøhø»-vitsen til julebordet, så kan du gi opp. Den er brukt opp.», skriver hun. Christensen sier hun fikk høre vitsen fire ganger i første pause under konferansen.

Etter middagen, da Christensen skulle hente jakken sin, skal en ha sagt til hennes kollega: «Skal hun gå? Har du ikke kontroll på disse unge, pene damene som er her for å glede oss?». Christensen beskriver at kommentaren kom fra en mann – «en pingvin med medaljer».

Sjefen for Bergens Næringsråd er ikke helt enig med stortingsrepresentanten.

– Hadde den unge kvinnelige stortingsrepresentanten skrevet dette for ti år siden, kunne jeg forstått det, sier Warncke til BT , og legger til at det aldri har vært flere kvinnelige gjester enn i år.

Warncke sier videre at hun kjenner en del eldre menn som gir komplimenter på idiotiske måter, og at det er noe gammelt og bergensk over det, som er utdatert.

(©NTB)


Publisert: nov 20, 2017 @ 6:04 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.
 • bitten

  Det eneste problemet jeg ser oppe i dette her , er en enorm sutring , klaging som hauser og
  fyrer seg opp for ingen verdens ting , som angriper Bergen råds næringslivs årskonferanse .
  Så APs stortingrepresentant Jette Christiansen virker som en ekstrem stor grinebiter ,
  som freser i mot den næringsliv konferansen Bergen for harde livet .

 • Arild Andersen

  «Warncke sier videre at hun kjenner en del eldre menn
  som gir komplimenter på idiotiske måter, og at det er noe gammelt og
  bergensk over det, som er utdatert.»

  Så sant som det er sagt.

 • Finn

  Usjameg!
  Allerede blitt en gammel grinebiter Jette?
  Hva med å ta folk for det de er og gi blaffen i det og de du ikke setter pris på?
  Det har fungert i mange generasjoner før deg!

 • Astraios

  Hun er nok programforpliktet til å si det hun sier – siden det er en konferanse hvor menn dominerer. Har hun noen sinne sagt noe positivt om menn?