Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse

Det brøt ut en slåsskamp mellom lokale ungdommer og unge av utenlandsk opprinnelse i Stange sentrum klokken 00.27 natt til lørdag, melder Hamar Arbeiderblad.

Ifølge politiet var mellom 15 og 20 personer involvert. En person ble skadet og ble kjørt til legevakten.

Det hele startet med en privatfest som gikk over styr, melder avisen.

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]