Foto: ANDERS WIKLUND / NTB scanpix
annonse
annonse

Værgudene spilte på lag med politiet i svenske Jönköping lørdag. En minibuss som havnet i grøfta på glatt føre, viste seg å være full av tyvegods.

Ved 17-tiden fikk politiet i Jönköping melding om en utforkjøring ved tettstedet Habo på vestsiden av Vättern. Da de rykket ut, fant de en minibuss som hadde kjørt av veien og gått rundt, skriver Jönköpings-Posten.

En mann ble sendt til sykehus med ambulanse, mens to andre ble igjen på ulykkesstedet. Ved nærmere undersøkelse viste det seg at minibussen var full av tyvegods, og de to mennene ble pågrepet. Mannen som ble ført til sykehus, klarte derimot å komme seg unna før lovens lange arm fikk innhentet ham

annonse

– Han har trolig brukket armen, men ønsket ikke behandling og forlot sykehuset. Vi leter nå etter mannen. Etter det vi har fått opplyst, har han ikke jakke på seg, noe som formodentlig er ganske kaldt, sier politiets operasjonsleder, Torbjörn Lindquist.

Glatte veier har ført til en rekke trafikkuhell i regionen.

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon