Foto: ANDERS WIKLUND / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Værgudene spilte på lag med politiet i svenske Jönköping lørdag. En minibuss som havnet i grøfta på glatt føre, viste seg å være full av tyvegods.

Ved 17-tiden fikk politiet i Jönköping melding om en utforkjøring ved tettstedet Habo på vestsiden av Vättern. Da de rykket ut, fant de en minibuss som hadde kjørt av veien og gått rundt, skriver Jönköpings-Posten.

En mann ble sendt til sykehus med ambulanse, mens to andre ble igjen på ulykkesstedet. Ved nærmere undersøkelse viste det seg at minibussen var full av tyvegods, og de to mennene ble pågrepet. Mannen som ble ført til sykehus, klarte derimot å komme seg unna før lovens lange arm fikk innhentet ham

– Han har trolig brukket armen, men ønsket ikke behandling og forlot sykehuset. Vi leter nå etter mannen. Etter det vi har fått opplyst, har han ikke jakke på seg, noe som formodentlig er ganske kaldt, sier politiets operasjonsleder, Torbjörn Lindquist.

Glatte veier har ført til en rekke trafikkuhell i regionen.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]