Svensk innbruddsliga felt av glatt vei

Foto: ANDERS WIKLUND / NTB scanpix

Værgudene spilte på lag med politiet i svenske Jönköping lørdag. En minibuss som havnet i grøfta på glatt føre, viste seg å være full av tyvegods.

Ved 17-tiden fikk politiet i Jönköping melding om en utforkjøring ved tettstedet Habo på vestsiden av Vättern. Da de rykket ut, fant de en minibuss som hadde kjørt av veien og gått rundt, skriver Jönköpings-Posten.

En mann ble sendt til sykehus med ambulanse, mens to andre ble igjen på ulykkesstedet. Ved nærmere undersøkelse viste det seg at minibussen var full av tyvegods, og de to mennene ble pågrepet. Mannen som ble ført til sykehus, klarte derimot å komme seg unna før lovens lange arm fikk innhentet ham

– Han har trolig brukket armen, men ønsket ikke behandling og forlot sykehuset. Vi leter nå etter mannen. Etter det vi har fått opplyst, har han ikke jakke på seg, noe som formodentlig er ganske kaldt, sier politiets operasjonsleder, Torbjörn Lindquist.

Glatte veier har ført til en rekke trafikkuhell i regionen.

(©NTB)


Publisert: nov 20, 2017 @ 6:10 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.
  • Tor Anders Engen

    Vil tro dette er en multikulturell liga.