Oslo 20160418. Celle i Oslo fengsel, avdeling A, bedre kjent som Botsen åpner dørene i september 2016 for publikum. Botsfengselet i Oslo er vårt eldste fengsel i bruk, og det eneste som er bygget etter den såkalte Philadelphiamodellen, der man kunne se alle cellene fra ett sted i bygget, og alle innsatte kun skulle se fengselvokteren, enten de satt på cella, var i luftegården eller i kirken. Bygningen er fredet av Riksantikvaren. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]