Globalismen : den siste totalitarismen

National Geographics Magazine, forsidebilde oktober 2016.

Vi ser på bildet. De siste bokstavene må selvsagt være sorte. Og kvinnen – må selvsagt være hvit. Og blikket. Det ser på leseren – som er en hvit mann. Og den sorte mannen – han lukker øynene. Han har løftet henne vekk.

Den hvite mannen er ikke ønsket. Den hvite kvinnen kan imidlertid brukes. Og den europeiske kultur skal gruses.

Bildet er IKKe egentlig en forside fra National Geographic. 

Det er et bilde National Geographic. Totalitarismen har lenge vist et smilende ansikt. Nå ser den ut til å ville vise helt andre tenner. Blodet flyter allerede i gatene. Og vi kommer i hu gamle tiders rituelle menneskeofringer. Anslagene tiltar. Antall ofre øker. Og samme politikk fortsetter. De samme ritualene. Den samme messingen. De samme globale maktmiljøene holder hender. De globale prosesjonene er nærmest sakrale. De minnes ofrene. «Men mer av det samme!»

National Geographic har allerede lenge vært trofast følge til globalismen – på alle områder som stiller den nye totalitarismens tørst. Magasinet har alltid nytt av en aura av vitenskapelighet og etterrettelig seriøsitet. Men en aura av noe pompøst selvgratulerende. Som vi kjenner den igjen fra en drøss andre intellektuelle produksjoner. Det vonde krever globalisme; det gode tilskrives globalisme. Gospelet er ikke lenger Jesus; det er globalismen!

Der godheten ikke spår om den lysende globen, der vil nødvendighetens retorikk allerede ha beroliget alle globale posttraumatiske lidelser. Vi ser National Geographics globalisme på alle områder som kan tenkes å samle alt i ett: man formaner om alle de herlige kulturene og bringer «spennende» reportasjer om fremmede kulturer; man formaner om miljø og klima, som liksom alltid krever globale løsninger; man formaner om religionene som om de egentlig var én; man formaner om vanvittige folkevandringer som var de ustoppelige naturfenomener. Gode, ustoppelige naturfenomener.

De gamle totalitære fristelser hadde ganske enkelt ikke de fornødne infrastrukturer og måtte nøyes med nasjonale og regionale ambisjoner; den nye totalitarismen har alle infrastrukturer: «fri flyt,» globalt transportnett og kommunikasjon som nå effektueres i sanntid, hvor som helst, når som helst. Globalismens fremste metode er å manipulere forskjeller. Manipulasjonen sikter mot en slags fluiditet, en slags uformelig formløshet.

Men hva var alternativet, kunne man spørre seg. Ja, vi kunne se for oss at alle klodens land, som den europeiske sivilisasjon har gått i bresjen for, dyrket menneskehetens iboende frihet og kreativitet. Vi kunne se for oss en klode hvor nasjonene alle var demokratiske velferdsstater, hvor kloden derfor var et genuint lappeteppe av multikultur, hvor kvinnen endelig var globalt fri og likestilt. For et utemmet maktbegjær, imidlertid, representerer en slik verden et uforståelig tilbakeskritt. De gamle fascistene sprang allerede vekk fra nasjonstenkningen, så hvorfor nøyes med mindre?

Ofrene forteller elitene om hvor høyverdige deres mål er. Det er prisen de betaler, dvs. prisen vi, tvunget, betaler på vegne av dem. De ofrer oss. Og de vil fortsette med å ofre oss. De rituelle menneskeofringene rundt omkring i verden er kommet for å bli. Globen må ofres til. Prisen er rituell global ofring.

Slik tenker en åpnet verdens totalitære krefter. Men alle selvtenkende mennesker har senere år sett en voldsom mentalitetsendring på vei. Vi kan fatte godt mot og samles om å skape en renessanse for Europas klassiske frihetsverdier! Vi ville vinne frem fordi vi må vinne frem. Europa har aldri i historien vært viktigere enn akkurat nå. Jeg utfordrer hermed leseren til straks å fatte mot og skride til verks!

 

 


Publisert: nov 20, 2017 @ 7:03 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.
 • bitten

  JA helt enig , globalisme er den siste totalitær stat som vil ha vidåpne grenset til hele verden , vestens, Europa , der Europas befolkning går i evig fortapelse på grunn av multikulturisme .

 • ARVEVOLDEN

  «Vi skal ofre-» til klodens overlevelse.Klima-religionen er det nye presteskaps metode.
  Alle er i samme båt-og ingen raser eller religioner er utenfor det gode fellesskap.

  Det har tatt tid å komme dit.Et utganspunkt er det ironiske begrep DINKS.Double inncomme,no kids.Som om dette var og er et frivillig valg-spesielt for homoer og andre yuippier i USA på 1980-tallet.
  Langsomt viser det seg nå,i de velutbyggde velferdsstater.Aftenposten viser det gladelig fram,ved sin reklame for hvor fint det er-å bo på 30kvm.De fallende fødselstall må for all del ikke sees som tegn på dårlige tider for familidannelser.Og når det brenner i pensjonregnskapene,så innfører vi bare et flerkulturellt ny-proletariat.Det frie livsvalg forbeholdes de nye middelklasser,i sine segregerte og gentrifiserte områder.

  Den frie opplyste ordens lokale prelater er -i egen øyne- de opplyste og opphøyede ledere av en bedre verden for alle.Den kultrurelle blomst på en uunngåelige utvikling.Og-motstanderne er utpekt-populistene i alle varianter,spesielt de nasjonalistiske av dem.

  Og disse motstanderne som står i veien skal behandles som djevelen i kristne og andre sekter-de skal drives ut.

  Problemet er ,at dette ikke er første,eller siste art totalitære,og de gjør samme tabbe som andre før dem.
  Bare les Andreas Skartveits lille kommentar i siste utgave av Dag og Tid-«Den lange vinteren.»Om den nordiske Fimbulvinter -før Ragnagrokkets komme.

  Utgravinger kan tyde på at underrsåttene ble sinte på Gudene-når ofringen ikke ga resultater.
  Slik kan det gå også denne gang.Presteskapet og deres lokale prelater er selve symbolet på Ragnarokk.Anti-rasister og økonomiske liberalister som CIVITA gjemmer seg bak de fine fasader og -hensikter .
  Om fasadebildene knuses,vil de komme tilsyne.
  Vi er opplært om slik bilde- og statueknusing ved tidligere -sammenbrudd.

  De er herved advart-det kan gå med dem,som med tidligere yppersteprester,høvdinger,erkebiskoper og emisærer.

 • Ole Hansen

  Jeg tror (og håper) det bildet ikke er ekte, men det er ikke langt i fra det brennende hatet mot hvite menn media spyr ut daglig.

 • wiwaro

  Det globaliserte Europa, om det skulle bli realisert ved vold og tvang, ville bli et kontinent der hvite mann var like forfulgt som jøder og kristne i dag er flere steder rundt i verden.
  Og som hvite unge alt er i mange av Europas klasserom.

  • Frankie

   Ser ut som om vi allerede er der.

  • GHjo

   Det er allerede realisert.
   Du Og jeg også og mange flere, er for sent ute.
   Toget har gått.

 • Robin Haug

  Hei, jeg vil gjøre klart at det ene bildet IKKE er et cover FRA National Geographic. Men jeg mener det er et suverent sannferdig bilde PÅ National Geographic. Hvis man ser på senere års covere fra NG, så er dette fake-coveret egentlig å betrakte som en slags destillasjon av alt hva NG viser og sier.

  Jeg beklager eventuelle misforståelser. Jeg tar ansvaret, fordi jeg ikke var tydelig nok i min kommunikasjon til Resett AT dette ene bildet altså ikke er Natioonal Geographics eget.

  //
  RH

  • heimevernet

   Hadde ting enda vært så harmonisk som det glansbildet. Dessverre er ikke islam så fredelig som at man bare parrer en hvit kvinne med en mørkhudet mann (jo, det stemmer at migranter flest er menn). Man trenger ikke reise lenger enn til det sørlige Sverige før kvinner og jenter pælmes ned fra balkonger og ei lenger enn til London før ansiktene deres er etset bort av syre. For øvrig vil prisen på kvinne gå betydelig opp når etterspørselen gjør det (mannlige migranter forrykker kjønnsbalansen og gjør samfunnet generelt voldeligere). Mine kvinnelige familiemedlemmer skal jeg ta godt vare på. Staten gjør ingenting for dem.

 • Harald Paulsen

  Takk for et godt innlegg.
  Vi lever i en sivilisasjon som framstår som en dødssøkende og det er våre ledere og eliter som går først (i alle fall som bjellesauer for de som manipulerer dem).
  Europa har gått gjennom uhyrlige idealer i flere omganger og kommet ut av det, men jeg er litt pessimistisk for hva utgangen denne gangen kan bli.
  Uansett så ser jeg fram til at det tas til motmæle, kraftig motmæle. For om vi uansett taper så føles det godt å ha gjort et helhjertet forsøk på forsvar.

  • Robin Haug

   Det er kun de som ser som kan stå opp og ta del i kampen. Kampen for våre klassiske europeiske frihetsidealer. De er under harde angrep, så vi må være enda hardere – og klokere. Som du er inne på, Europa har valset gjennom andre totalitarismer, så vi skal nok ta denne også. Som jeg tror kan bli den siste, i hvert fall den største.

 • Tor Anders Engen

  Er det ikke underlig at å hate hvite er totalt akseptert og til tider fremmes. Men å være kritisk til andre som viser seg å være asosiale eller ikke kompatible kulturer er ikke tillatt.

  Viser det ikke at alle de som hyler rasisme er den virkelige rasist?

  Fjern multikulturen, fjern venstreradikalismen, fjern globalismen. Blir ikke verden mye bedre da?

 • heimevernet

  Man skal huske på at de europeiske neandertalerne vant, i en viss forstand. Det er 2% neandertaler i hver av oss. Så homo sapiens som pulserte ut av Afrika den gangen for 60.000 år siden klarte ikke å knekke de gamle huleboerne helt. Vi europeere skal klare oss denne gangen også. Ikke mist motet.

 • Jon H

  Vi må stå opp mot globaliseringsfanatikerne og anti-nasjonalistene og hegne om landet vårt som en suveren nasjonalstat og bevare vår egenart som folk, våre skikker, tenke- og gjøremåter, vår kulturarv, verdier og normer og mye mer.

  Globalisering tjener først og fremst storkapitalen og maktelitene og er en trussel både mot demokratiet, miljøet, kulturarv, vårt verdifelleskap, vår opplevelse av tilhørighet og identitet – og mye mer.

  Med globalisering, vidåpne landegrenser og fri flyt av mennesker følger ‘multikultur’. Denne multikulturen som mange av våre folkevalgte og et urovekkende stort antall av journalister i hovedstrømsmedia og div. rikssynsere synes er en så fantastisk god idé, er i realiteten et gigantisk eksperiment, som ingen aner det endelige utfallet av. Men vi aner og ser allerede i dag en rekke negative konsekvenser. Disse negative konsekvensene vil med all sansynlighet eskalere etter hvert som andelen mennesker med ikke-vestlig bakgrunn i befolkningen øker. Dette er en uansvarlig eksperimentpolitikk.

  Noe av det viktigste som går tapt for oss etnisk norske er en kulturell og nasjonal identitet og fellesskapsfølelse. Det er fundamentalt viktig at vi står opp for vår nasjon og våre verdier før det er for sent.

  Nasjonalisme er blitt til nesten et bannskapsord hos PK-menneskene: Det er et ord som visst er svært negativt og som de nærmest spytter foraktelig ut når de må ta det i sin munn. men det er ikke noe galt med nasjonalisme i sin kjernebetydning. Nasjonalisme var jo også som kjent grunnlaget for demokratiet. Men nå driver PK-mennesker og globalistfanatikere å svartmaler og brunbeiser og forsøker å gjøre dette ønsket om å hegne om en suveren nasjonalstat og dennes kultur og skikker til noe ekstremt negativt!

  Det er på tide at det tas et oppgjør med disse anti-nasjonale kreftene – som vi finner spesielt på venstresiden og de venstrevriddes ideologiske slagmarker. Samme sted vi dessverre finner majoriteten av norske journalister. Det er også samme politiske og ideologiske ståsted hvor vi finner en overvekt av mennesker som kjemper for innføring av mest mulig multikultur – og hemningsløs eksperimentering med dette konseptet.

  Går vi til kjernen i hva nasjonalisme dreier seg om for enkeltmennesker så er det et grunnleggende behov for tilhørighet og trygghet. Det kan da umulig være noe galt med dette.

  De fleste av oss – i alle fall vi som har klart å unngå å bli totalt PK-indoktrinert av en dominerende venstre- og multikulti-vridd anti-nasjonalistisk presse her i landet – føler stolthet for vår nasjon, vår nasjonale identitet og verdifellesskapet som vi er en del av.

  Fellesskapet er en del av oss og vi er en del av fellesskapet. Det er prinsipielt politisk og ideologisk nøytralt. Det dreier seg om en grunnleggende følelse av og opplevelse av tilhørighet og identitet som vi trenger. Ingen har rett til å ta dette i fra oss. Men dette er nå i ferd med å bli desimert, som et resultat av globalisering, vidåpne landegrenser, masseinnvandring fra ikke-vestlige kulturer og multikultur-eksperimenteringen som våre folkevalgtre og myndighetene velger å utsette oss for.

  Klarer ikke alle dere som snakker ned alt norsk og vårt verdifellesskap – nedarvet og oppbygget gjennom utallige generasjoner her i vår utkant av Europa – å forstå at vi står sterkere i møte med andre kulturer, ideologier, holdninger og tenkemåter, når vi har en sterk og trygg følelse av identitet og tilhørighet? Vi må ta vare på og hegne om dette.

  Multikultur og verdirelativisme desimerer og ødelegger vår egen kultur, verdier og normer mer og mer. Dette blir alt sammen fundamentalt feil og rent tragisk. Vi trenger selvinnsikten, selvtilliten og dypere forståelsen og opplevelsen av hvor vi kommer fra og hvem vi er. Med multikultur går samfunnet og fellesskapsfølelsen sakte men sikkert opp i limingen.

  Spriket mellom vår kultur og fundamentalt annerledes ikke-vestlige kulturer, holdninger og verdinormer blir alt for stort. Avstanden er så stor at det skaper uløselige konflikter og problemer i generasjon etter generasjon. Det vil ikke ‘gå seg til’ – slik mange håper og tror.

  Det største problemet er knyttet til islam og kultur som følger med denne ideologien / religionen. Andre kulturer og religioner går relativt greit. Men islam og vestlig kultur er som olje og vann – bare mye verre – for her fins ingen emulgator. Dermed: dess større andelen muslimer i befolkningen, dess større konflikter og samfunnsproblemer får vi.

  Se bare på presset vi allerede opplever, nå når muslimer utgjør en relativt liten andel av befolkningen. De presser på og presser på for å tvinge gjennom sine egne verdier og ukultur (faktisk – for oss – ukultur, for det er mye som følger med islam som krasjer på et grunnleggende nivå med våre norske normer og verdier – og til og med lovverket vårt). Og hovedstrømsmediene – med NRK i spissen – promotorer islam totalt ukritisk.

  Hvordan vil det bli når muslimer utgjør 30-40 prosent av befolkningen? Det kommer til å bli endeløst med konflikter og problemer. Beklagelig – men slik er det. Vi kan gjerne ønsketenke det annerledes, men det hjelper dessverre ikke. Islam er en ekstremt kravstor ideologi – den streber etter å dominere og ta kontroll over ethvert samfunn hvor denne ideologien slår rot. Dette ligger integrert i kjernen i islam – ettersom det grunnleggende sett en erobringsidelogi. Med islam som brer om seg mer og mer så blir det til slutt heller ikke multikultur, men monokultur. Det ligger islams vesen og grunnleggende ideologiske mål. Men folk flest forstår visst ikke dette – de tror at islam er en religion som andre. Men det er mye mer enn som så.

  Vi gjør best i å stå opp mot globalisering, masseinnvandring, multikultur-eksperimentering og gjøre alt vi kan for å bevare vårt land som en suveren nasjonalstat, og vår kulturarv, våre verdier og normer og hevdvunne skikker og levemåter. Med multikultur, globalisering og masseinnvandring – som nå – er dette umulig.

 • selma

  Robin Haug snakker om globalismens totalitære struktur, dens onde plan om å gjøre menneskene til undersåtter og beholde makten på få hender. Det har undret meg lenge at det ikke er blitt gjort forsøk på å forklare hva globalismen egentlig går ut på, her på norske nettsteder. OM det har skjedd,. så har iallfall ikke jeg oppdaget det.
  Svenskene har imidlertid vært flinke til å grave og detaljert opplyse om det som driver den pågående politiske utviklingen. Og takk for det.
  Jeg synes Robin Haug er forsiktig i det han antyder her. Vil tro det er mange som ikke blir noe klokere, ,men vil sitte igjen med mange spørsmål.
  Når jeg selv skal forklare en bekjent om globalismens ondskap, så spør de gjerne, utålmodig, : ja, men hvem er disse «DE» ? Og jeg forklarer videre.
  Summa summarum, så er ondskapen så gjennomført at mange fornuftige og vettuge mennesker ikke i sin villeste fantasi vil tro det de blir fortalt.
  Men vi gjør best i å grave selv, for å forstå hvordan vi kan være en motvekt, et trygt og sikrere alternativ til dagens politikk. Motløshet og likegyldighet er det ikke plass for, vi må kjempe for nasjonalstaten, for den europeiske identiteten. Og vi bør lære oss å skille klinten fra hveten blant politiske partier, finne ut hvem som er FOR globalismen og sky dem som pesten.

 • invernes

  Legg merke til all reklame nå, hvite mennesker skal ikke få være alene lenger nå, det skal alltid være noen mulatter en afrikansk eller arabisk der.
  Det er noe satanisk over det hele .

 • HansLysglimtJohansen

  Deler din tanker Robin Haug. I 2016 så jeg det samme som du beskriver og skred til verks gjennom å stifte partiet Alliansen. Vi har med Alliansen vært med på å drive frem den mentalitetsendring du beskriver, tross sterk motstand fra de globalistiske krefter, og er svært stolt av det. Det er et arbeide som er begynt, men den største delen av arbeider gjenstår fremdeles.