Mahmoud Farahmand: Jeg tror ikke svenskene heller visste at de hadde «svensketilstander» før de fikk det

Foto: Johan Nilsson/TT / NTB scanpix


Publisert: nov 20, 2017 @ 3:16 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 • bitten

  NEI men nå vet i det aller høyeste grad svenske borgere i Sverige ,
  hva svenske tilstander betyr, som er fullstendig ute av kontroll der .

 • Gothminister

  Venstresiden har virkelig stått på og kjempet frem tilstander vi i dag ser. Det skal de ha ros for. De har trosset alle advarsler fra rasister som har advart om et samfunn med økt vold, drap og annen kriminalitet, som følger av et fargerikt felleskap. Men venstresiden har hele tiden vært målbevisste. Felleskapet med primitive kulturer og grumsete ideologier som islam. Skal fremheves i Norge og nordmenn har og tilpasse seg det nye vi som Støre så stolt kalte det.

  • Teigr

   Men store deler av venstresiden har jo vært og er styrt av en politisk ideologi som er minst like grumsete som Islam, nemlig den marxistiske ideologien som lå til grunn for noen av de verste diktaturene verden til dags dato har sett: Sovjetunionen, Mao-kina og Pol Pots Kamputchea.

 • Tor Anders Engen

  Når vi har folk som lever og ånder for innbilte fantasier der motargumentasjon blir betraktet som er fare. Da klikker dem. Det er ikke stort forskjellige på venstreradikale feminister og autisme eller mentale tilbakestående. Hvis en autist blir redd skriker dem, dem kun reagerer på impuls.De gjør disse også, reagerer ikke logisk kun på impuls.

 • Trond Øyvind Kjølsrud

  Vi har fått «norske tilstander». Da man uten tanke på omgivelsen spytter ut 12 millioner eller 40 ganger en median inntekt etter skatt og kaller det rettferdig. I tillegg huser man flyktninger der de fleste ikke har råd til å bo. Rett og slett fordi sentrale kommune har mye å skattlegge. Setter press på boligpriser og undergraver systemet smurt med oljemilliarder. Samtidig som den valige lønnsmottaker hverken forstår eller fatter hvorfor man bruker 700.000 på grønne prikker i en gate med en maling som ikke tåler bruken. Alt i miljø og godhetens tegn.

 • Fortean B.

  De norske steinkasterne er nok copycats inspirert av de svenske.

 • Teigr

  Vi i Norge har jo bestandig visst at svenskene er dumme. Det som er værre er at nordmennene har vanskelig med å innse at de selv er minst like dumme som svenskene.