From left, German Chancellor Angela Merkel, French newly elected President Emmanuel Macron, British PM Theresa May, president of the EU Commission Jean-Claude Juncker, back to camera, and US President Donal Trump talk to each other prior to the start of the leaders of the G7 countries summit in the Sicilian citadel of Taormina, Italy, Friday, May 26, 2017. On Friday and Saturday, for the first time all seven are around the same table, including also newcomers Macron, May and the Italian host, Paolo Gentiloni -- forging a new dynamic after a year of global political turmoil amid a rise in nationalism. (AP Photo/Salvatore Cavalli)
annonse
annonse

Demokrater og medier i USA påpeker flittig at president Trump, ifølge meningsmålinger, har mistet mye av sin popularitet siden valget. Det er til og med fremmet påstander om at president Trump er den minst populære presidenten USA noensinne har hatt.

De seneste målingene viser at Trump har støtte hos 41 prosent av befolkningen. Dermed er Trump betydelig mer populær enn Frankrikes president Emmanuel Macron og Storbritannias statsminister Theresa May, men også en anelse mer populær en den tyske kansleren, Angela Merkel. Dette rapporterer Washington Examiner.

Kun 28 prosent av det britiske og franske folk sier seg fornøyd med lederen sin. Merkel gjør det litt bedre, 40 prosent av tyskerne sier seg fornøyde med henne

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon