From left, German Chancellor Angela Merkel, French newly elected President Emmanuel Macron, British PM Theresa May, president of the EU Commission Jean-Claude Juncker, back to camera, and US President Donal Trump talk to each other prior to the start of the leaders of the G7 countries summit in the Sicilian citadel of Taormina, Italy, Friday, May 26, 2017. On Friday and Saturday, for the first time all seven are around the same table, including also newcomers Macron, May and the Italian host, Paolo Gentiloni -- forging a new dynamic after a year of global political turmoil amid a rise in nationalism. (AP Photo/Salvatore Cavalli)
annonse

Demokrater og medier i USA påpeker flittig at president Trump, ifølge meningsmålinger, har mistet mye av sin popularitet siden valget. Det er til og med fremmet påstander om at president Trump er den minst populære presidenten USA noensinne har hatt.

De seneste målingene viser at Trump har støtte hos 41 prosent av befolkningen. Dermed er Trump betydelig mer populær enn Frankrikes president Emmanuel Macron og Storbritannias statsminister Theresa May, men også en anelse mer populær en den tyske kansleren, Angela Merkel. Dette rapporterer Washington Examiner.

Kun 28 prosent av det britiske og franske folk sier seg fornøyd med lederen sin. Merkel gjør det litt bedre, 40 prosent av tyskerne sier seg fornøyde med henne

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]