Merkel, Macron og May er mindre populære enn Trump

Angela Merkel Emmanuel Macron, Theresa May, Donald Trump. (AP Photo/Salvatore Cavalli)

Demokrater og medier i USA påpeker flittig at president Trump, ifølge meningsmålinger, har mistet mye av sin popularitet siden valget. Det er til og med fremmet påstander om at president Trump er den minst populære presidenten USA noensinne har hatt.

De seneste målingene viser at Trump har støtte hos 41 prosent av befolkningen. Dermed er Trump betydelig mer populær enn Frankrikes president Emmanuel Macron og Storbritannias statsminister Theresa May, men også en anelse mer populær en den tyske kansleren, Angela Merkel. Dette rapporterer Washington Examiner.

Kun 28 prosent av det britiske og franske folk sier seg fornøyd med lederen sin. Merkel gjør det litt bedre, 40 prosent av tyskerne sier seg fornøyde med henne


Publisert: nov 20, 2017 @ 5:52 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 • Henning Rutledal

  Merkel-ig!

 • Infowarrior

  De tre M`er

 • Ryddegutt

  Og Hillary Clinton er heller ikke særlig populær:

  «Thirty-six percent of respondents in the August NBC News/Wall Street Journal poll, via Mediaite, felt either very (22 percent) or somewhat (14 percent) positive about Trump. That’s quite a bit better than Hillary Clinton. Just 30 percent of respondents in total felt very (13 percent) or somewhat (17 percent) positive about the former first lady.»

  http://www.newsweek.com/trump-not-popular-hillary-clinton-even-worse-approval-rating-polls-661070

 • Tor Anders Engen

  Det som er problemet med venstresiden er at dem ikke kan snakke sant. Det står dem imot. Fantasier og svulstige ord er det eneste dem klarer å ytre.

 • Trump snakker direkte til folket gjennom sin Twitterkanal. Det er populært, i allefall i USA.
  Folk er lei av å få nyheter hvitvasket gjennom MSM før de når ut.

 • Dragedre Per

  Norske statsstøttede løgnmedia (MM) har jo systematisk forsøkt å inngi befolkningen den motsatte forståelse. Løgnmedia og med sitt faktasjekk – selskap blir heldigvis gjennomskuet av flere og flere. Det gjenstår at vi får til en folkebevegelse, hvor vi viser forbrukermakt, og ikke kjøper Dagbladet, VG, Aftenposten og ikke ser på NRK eller TV2. Grepet om paradigmene og fortellingene forsøker de å tviholde på – de representerer et av globalismens viktigste verktøy. Se det som en stor kulturoppgave å ikke legger igjen penger til løgnmedia og ikke la seg fylle av løgn, fordreininger og et hav av utelatelser.

 • Lur

  Det er meg en gåte at Merkel ligger så høyt i popularitet?

  • Frankie

   Målingene er rigget.

   • Lur

    Hvem vet. 🙂

  • heimevernet

   Du undervurderer hvor selvhatende tyskerne er blitt etter å ha blitt dysset i søvn med holocaust hver kveld i tiår etter tiår.

   • Lur

    Det kan nok ligge noe i det du sier.

 • Knut Tiller

  Vestlige ledere bør nå innse sin besøkelsestid, innse at den politikken som føres spesielt rundt innvandring og utviklingen av EU ikke er ønsket i store deler av befolkningen, ut fra div undersøkelser sannsynligvis av flertallet i begge saker. Den dagen disse lederne får virkelig konkurranse fra seriøse opponenter som f,eks nå har skjedd i Østerrike, vil etablissementet måtte forlate sine posisjoner. En-saks partier fenger ikke nok til å komme i styringsposisjon, men de klarer i stor grad å påvirke som f.eks i Nederland og UKIP i UK. Vi ser litt av det samme i Norge, AP vil ganske sikkert fortsette å falle og vil i fremtiden miste sin dominerende posisjon. Men pr i dag har vi ikke noe fullverdig alternativt folkeparti å stemme på, FRP ville dersom eneste valg stod om innvandring få rent flertall alene, men har for mange uspiselige standpunkt på andre områder og ser ut til å ha nådd sitt maxpotensiale. SP sier nei til EU, men er for nært bundet til AP og selv i SP er ikke EU høyt nok på sakslisten. De er i tillegg tydeligvis på gli mot mer liberal innvandringspolitikk. Før eller siden dukker det opp enten en nytenkende leder i et eller annet parti som klarer å endre politikken, eller det dukker opp en nyetablering av utbrytere. Da vil vi se et nytt stemmemønster i mange land.

 • Pål Andersen

  Burde det ikke stått – enn Trump

  • Elisabeth Sjølie

   Jo, det burde det! 🙂
   Rettet opp nå, takk for at du sa ifra. mvh Elisabeth Sjølie

 • DrD .

  Meningsmålingene om Trump er Fake News!
  Husk under valgkampen, Counterfeit News Network (CNN) hele tiden viste at Trump lå kraftig under.
  Det er de samme selskapene som står for dagens falske målinger om at Trump er dårlig likt.

 • Lur

  Da får vi håpe at hun forsvinner fra makten. 🙂

 • Leif

  Les retoriker Ringdals artikkel i Aftenposten i dag om språket til Trump. Den er tatt på kornet.
  Like eller mislike Trump er irrelevant, det Ringdal skriver er uansett riktig.

 • 666777

  Merkel and Macron are just globalist/cultural Marxist puppets. Trump is doing his best to preserve western culture, and he is doing it surrounded by a media and political elite that is essentially globalist/cultural Marxist. Freedom in the west? No, it’s like a constant propaganda machine churning out the anti-western, let’s destroy everything we value agenda. If the globalist/cultural Marxist had their way, we would have no nation state, no national flag, no national culture or history. Instead, we will have, and are having, all these things being diluted by careerist politicians who are hell bent on the total destruction of the western mind. Let’s hope the people in west open their eyes and free themselves from this propagandist nightmare? We in the west have achieved great things and made our countries great places to live in (As compared to the hell holes in the Third World). We should always cherish that and never be ashamed of who are, no matter what corrupt politicians and the morally bankrupt media have to say.