Andreas Christiansen Halse: Venstresidens partier mister kontakten med sitt eget eksistensgrunnlag.

FOTO: SCANPIX


Publisert: nov 21, 2017 @ 8:04 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 • Bjørn paulsen

  Venstresiden er mer glad i mennesker fra andre kulturer enn sin egen.
  Bare se hvordan de behandler
  islam i forhold til kristendommen.Venstresiden tror at hvite mennsker har ansvar for alt som er galt verden.

  • Kjell Steinar Dyrstad

   De har dessverre en agenda å forholde seg til, representert ved landsmorderen. Og den står de ved for de vet de vinner. Å infiltrere byråkratiet på alle plan er langsiktig prosess og de er kommet langt. Og lenger enn langt. Motstandere påføres statlig gjeld vi aldri kommer ut av og dermed er listen satt. De kjører sitt løp og vinner terreng hver dag, motstandere detroniseres, demoniseres og erklæres rasister og annet falskt.. Bakkeforsvaret legges ned og svekkes. Det de har gjort virker irreversibelt uten krig.. En krig disse tror de vil vinne..

 • Leif

  Dette skyldes ene og alene personen Støre.
  Pluss alle akademikerne han omgir seg med.
  Fremmedgjøring kaller vi det.

  • Kjell Steinar Dyrstad

   Feil. GhB er hovedkvinnen i denne prosessen.. Les deg opp på rette info så ser du..

   • Leif

    I denne saken tror jeg ikke på «de lange linjer i politikken». Dessuten er GhB akademiker av første skuffe, hun også. Og hun omga seg med likesinnede enda mer enn JGS.

 • Kjell Steinar Dyrstad

  Da ser vi årsaken til denne vanvittige smiskingen og stumpeslikkingen fra gjengen der overfor sine nye og importerte velgere fra U land.. de vet nordmenn går vekk fra sviket.. så de må sikre seg. Det som er fint, om man skal se til land det nye stemmekveg liksom flykter fra, er at de henretter sine egne politiske ledere i maktkamper.. Noe som sikkert vil følge med dem om man skal se historie i sammenheng.. Så AP. Lykke til..

 • Morrison

  Venstresiden har dratt inn ikke mindre enn 250.000 (SSB) muslimer til dette landet som de deretter har bedt sine velgere betale for. Deretter har de sagt at det er usolidarisk å ikke godta høyere skatter, mer kriminalitet, sosiale problemer, sosial dumping og utenforskap både i nabolaget og på skolen.

  Lederne for venstresiden som har bedt sine velgere om å godta dette har valgt å rømme landet til høyt betalte og skattefrie stillinger utenlands eller å bosette seg i sine millionvillaer på kritthvite Oslo Vest. Der sitter de i sine kritthvite villastrøk og snakker om solidaritet og hvor mye alle vi andre må ofre for å redde verden.

  Arbeiderne har skjønt for lengst at disse menneskene ikke ønsker deres eget beste.