#Bring Back Our Girls (BBOG) campaigners and parents of abducted Chibok girls denied access by police to see President Muhammadu Buhari take part in a rally in Abuja, Nigeria August 25, 2016. REUTERS/Afolabi Sotunde
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Angrepet skjedde mens folk var samlet til morgenbønn i moskeen i byen Mubi i delstaten Adamawa.

Angriperen beskrives som en gutt eller ung mann i tenårene. Han var inne i bygningen sammen med dem som deltok i morgenbønnen, da eksplosivene ble utløst, ifølge politiets talsmann Othman Abubakar.

Antall drepte ble først oppgitt å være minst 15, men etter hvert ble det klart at langt flere hadde mistet livet. Abubakar sier til nyhetsbyrået AFP at minst 50 mennesker er drept.

Ingen væpnet gruppe har så langt påtatt seg skylden for angrepet, men den ytterliggående islamistgruppa Boko Haram har utført mange lignende angrep i Nigeria tidligere. Politiet tror Boko Haram kan stå bak også tirsdagens angrep i Mubi.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]