Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT / NTB scanpix
Del saken
 • 300
 •  
 •  
 •  
 •  

Riksrevisionen kritiserer sittende og tidligere svenske regjeringer for å ha ført en uansvarlig innvandringspolitikk. Dette fremkommer i en rapport revisjonen nylig har lagt frem. Dette rapporterer Samnytt.

I rapporten heter det at regjeringens konsekvensanalyser av innvandringen har vært mangelfulle. Regjeringen har unnlatt å gjøre økonomiske analyser av innvandringens kostnader, de har ikke kommet med troverdige prognoser på antall asylsøkere eller på konsekvensene den førte politikken får for borgere og myndigheter i landet.

Riksrevisionen påpeker at et forslag fra regjeringen til behandling i Riksdagen må underbygges av en grundig analyse av konsekvensene forslaget vil få. Dette har vært fraværende på migrasjonsområdet, hevder revisjonen.

Mange av preposisjonene skal ha kommet helt uten bedømming på hvordan antall asylsøkere og personer som bevilges oppholdstillatelse påvirker av forslagene. Det heter dessuten i rapporten at “få av de granskede preposisjonene lever opp til kravene på heldekkende og langsiktige økonomiske analyser”.

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 300
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]