Riksrevisionen: – Den svenske regjeringen har ført en uansvarlig innvandringspolitikk

Den svenske Riksdagen. Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT / NTB scanpix

Riksrevisionen kritiserer sittende og tidligere svenske regjeringer for å ha ført en uansvarlig innvandringspolitikk. Dette fremkommer i en rapport revisjonen nylig har lagt frem. Dette rapporterer Samnytt.

I rapporten heter det at regjeringens konsekvensanalyser av innvandringen har vært mangelfulle. Regjeringen har unnlatt å gjøre økonomiske analyser av innvandringens kostnader, de har ikke kommet med troverdige prognoser på antall asylsøkere eller på konsekvensene den førte politikken får for borgere og myndigheter i landet.

Riksrevisionen påpeker at et forslag fra regjeringen til behandling i Riksdagen må underbygges av en grundig analyse av konsekvensene forslaget vil få. Dette har vært fraværende på migrasjonsområdet, hevder revisjonen.

Mange av preposisjonene skal ha kommet helt uten bedømming på hvordan antall asylsøkere og personer som bevilges oppholdstillatelse påvirker av forslagene. Det heter dessuten i rapporten at «få av de granskede preposisjonene lever opp til kravene på heldekkende og langsiktige økonomiske analyser».


Publisert: nov 21, 2017 @ 9:35 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 • LasseRon

  Med andre ord er de noen rasister i riksrevisjonen.

  • Tommy Gundersen

   Ser slik ut Lasse ny omorganiseringsjobb for Meier her ja?

  • Ten4

   For faktaresistente feminister/sosialister, så er fakta rasistisk, og fremlegging av tall er også rasistisk.

 • Truls

  Overraskende……

 • Balalaika

  Og dette må faktisk komme fra Riksrevisjonen for å bli belyst offentlig og tatt seriøst?
  Dette er da noe selv menigmann har fått med seg.
  Langt i etterkant av alle beslutninger, og alt for seint til å hindre katastrofe for nasjonen?

  Hva skal man med en Riskrevisjon til da? Prioritere underlag for historikere?

  Konsekvensene blir vel at ‘detta måste vi gjøra något åt’ – hilsen Løfven.

  Lykke til Sverige – dere trenger jaggu det. Snart trenger vi det.

  • GHjo

   Hva er det for slags rasister , nazister og islamofober, de der folkene i den svenske riksrevisjonen???
   Løfven bør gi dem avskjed i vanære.Omgående.
   Dette går ikke an, i en humanitær stormakt.!!
   (Hvad då, uansvarlig innvandring?)

 • Ten4

  Og så starter følgende prosess:
  1. Neddyssing og mørklegging i MSM. 7-kløverns klakører.
  2. Bortforklaringer, avsporinger og andre stråmenn.
  3. Påstander om at økonomien er uviktig. «Barnen flyr ju för sina liv».
  4. Business as usual. Skuta synker sakte men sikkert, og medelsvensson er like apatisk.

  I mellomtiden leter pensjonistene etter mat og tomflasker ny-adelen har slengt fra seg.
  For det er bl.a. de som tar regningen.
  Det har verdens fremste humanitære stormakt bestemt.
  Ut med det gamle, og inn med det nye.

 • AugustPetersen

  Et mantra på ytterste venstreside, klippet fra FB:»…Så driver vi i Norge og diskuterer om vi skal ta i mot 1.500 eller 10.000 av disse menneskene? Og noen bruker til og med økonomi som et moment . Akkurat som om vi skal vurdere menneskeliv som et økonomisk spørsmål? I verdens rikeste land? …»

  • Torgunn

   Vi er ikke rike. Vi har fordelt midlene på alle. De virkelig rike lever i Asia og Afrika, hvor rikdommer en forbeholdt de få mens de mange er fattige. Det er derfor migranter kommer til Norge, for å kunne ta del i den norske/nordiske fordelingspolitikken.
   Problemet er at det norske folket ikke er mange nok til å forsørge migrantene som invaderer vår velferd. Samme problem i Sverige og Danmark.

   • Anne Haugen

    Dette er sannheten. De rike lederne i landene i Afrika og Asia som reiser med nesten hele statskassen selv. Håper fokuset kan bli på korrupsjon framover ved siden av den feilslåtte innvandringen.

  • oliver

   Den argumentasjonen er blitt bortimot norsk standard.

 • Ole

  På 70-tallet viste jeg om en pakistaner. I dag er har jeg nesten ingen hvite naboer igjen. Vi er faktisk ikke så veldig mye bedre her i Norge. Når vi tenker på at andre og tredje generasjons innvandrere er mer kriminelle enn første, så kan vi bare tenke oss hvordan det blir i fremtiden. Fordi det underrapporteres i media og statlige instanser hvor mye kriminalitet og hvor mye innvandringen egentlig koster, kommer vi i vest Europa uansett få oss en bakoversveis i fremtiden.

  • Rahr Røre

   I min by er det muslimsk «familie» som har solgt, heroin, kokain, amfetamin m.m i mer enn 35 år, og aldri blitt tatt.

   Dette til tross for utallige bekymringsmeldinger fra meg og andre. Så de vet om de, men gjør intet.

   Om det er av frykt for hevnaksjoner, eller om politiet har en liten fortjeneste, noe «Allah» Erik Jensen vites ikke. Noe suspekt er det.

 • ad1648

  Sverige våkner – Norge sover.

  • Teigr

   At Sverige våkner?. Nei det er nok bare et par-tre stykker det. Resten av svenskene sover nok sin tornerosesøvn, ser du. De våkner nok ikke mer.

   • Feliciano

    Enig, se på SD går ned i oppslutning. Og Reinfeld-partiet øker.
    Det ser jammen meg ikke bra ut.

 • S. Haugen

  nei, kan det være sant da, duh

 • Teigr

  Det er det vel ingen tvil om, men det har vi visst veldig, veldig lenge, her i Norge altså. Men den samme uansvarligheten herjer jo vårt land også.

 • per berge

  For seint å snyte seg når nesa er borte.

 • Tor Dahl

  «Godhet» venter ikke på bevilgninger og følger ingen budsjetter!

 • Feliciano

  Og Rødt, MdG, Venstre og KrF.

 • Sverige har prioritert innvandring foran alt annet.

  Stadig større innstramminger, nedbygging av velferden, enorme antall svenske ungdommer tvunget til utlandet for å finne jobb.

  Samtidig har man øst ut hundretals milliarder hvert år på den kolossale innvandringen.

  Når en ser på Sverige blir det litt lettere å forstå historien, hvor hele folk og land kaster seg ut i vanvittige og uhyrlige ideologiske eksperimenter. Det er ikke bare at man ikke ser konsekvensene av ideologien, men man vil ikke se. Nekter å se. Fordømmer de som vil ha fakta på bordet om konsekvensene av vanviddet.

  Det er en meget interessant studie i massepsykose og virkelighetsfornektelse som også mange aktører i det norske samfunnet kunne ha godt av å se litt nærmere på.

 • oliver

  “få av de granskede preposisjonene lever opp til kravene på heldekkende og langsiktige økonomiske analyser”, eller «ikke bærekraftig» som det heter på norsk. Kanskje Erna karer seg i land på innvandringsregnskapet fra SSB når tiden kommer for kritikk mot migrasjonen til Norge. For AP blir det nok en ny nedtur…

 • Nils Petter Mikkelsen

  Det er vel et faktum at dette har ikke regjeringer i vårt land heller gjort, før de satte i gang for en del år siden. Siden (fra Brochmann I) har det bedret seg, men ikke uten protester fra den politiske venstresiden som i innvandrersaken dekker hele spektret fra Minerva til Rødt, i mer eller mindre tykke lag. Men det er vel slik at den svensks riksrevisjonen ikke har fått den forunderlige status som den har i Norge. Riksrevisjon i alminnelighet oppnår aldri høyere status enn det parlamentet gir den. Her i landet er det jo blitt slik at offentlig belysning av saker helt avhengig av sakens innhold. Det er synd, men slik er det.

 • selma

  Hvis det er noe politikere er kjent for generelt, så er det nettopp mangelfulle konsekvens-analyser.
  Det er derfor det går så smertelig galt når de vedtar og setter ut i livet sine godhets-proposisjoner.

 • Knut Tiller

  Det skjer nok dessverre det samme i Sverige som i Norge med slike rapporter. De er uinteressante for politikere og media fordi de ikke støtter opp om deres syn. Dermed blir de forsøkt bortforklart og bagatellisert, deretter fortiet og glemt. Se hva som i Norge har kommet ut av 2 Brochmanrapporter, regjeringens siste perspektivmelding og Holmøy/SSB sine innvandrerregnskap, alle med klare meldinger som burde skremme hvem som helst, ingen snakker om dem lenger!

 • Skvatt

  Framleis sirkus hjå svenskane? Jau, men hugs at sirkusklovnane gjer ikkje noko.

 • Skvatt

  So sant, so sant frå den svenske riksrevisjona. Svenskane hev stramma asylpolitikken sin altfor mykje inn det siste året, det kan ikkje vêre noko anna som hev gjort han uansvarleg, sann. Det lyt nemlegen vêre uansvarleg å ikkje sleppa inn alle som stend utaføre grensa og bankar på. Jau!