Kinshasa, Kongo 20140211. UDs spesialutsending til Kongo, Kai Eide, er overrasket over at fortrolig rapport ble lagt fram i retten tirsdag. Like før dommen mot Joshua French skulle leses opp i retten, ble den hemmelige rapporten som i detaljerte ordelag beskriver den utsatte helsesituasjonen for nordmannen lagt fram. Dermed ønsket dommeren enda noen dager på vurdere utfallet av drapssaken. Domsavgivelsen er utsatt til fredag. Foto: Marte Christensen / NTB scanpix
annonse

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]