Ny svensk barnebok promoterer transseksualisme

Skjermdump fra SVT Nyheter, om boken "Hästen og Husse" av Susanne Pelger.

Forfatter og professor Susanne Pelger har skrevet boken «Hästen og Husse», som handler om en mann og en hest som han bor sammen med. Mannen avbildes som en slags transvestitt og bruker kvinneklær og leppestift når han kommer hjem fra jobben. Dessuten tror hesten at den er en hund. Dette skriver SVT.

Forfatter Pelger sier hun håper boken vil kunne hjelpe småbarn med å «være seg selv.». Pelger har en doktorgrad i biologi og genetikk og hun sier hun ble inspirert til å skrive boken da hun møtte flere studenter ved universitetet i Lund som hadde gått gjennom behandling for transseksualisme.

Pelger mener at det finnes flere varianter av kjønn og at ingenting er bestemt.

– Det er ikke så enkelt. Bare fordi du har XX- eller XY-kromosomer er ikke ditt kjønn bestemt. Det finnes andre varianter. Hormoner spiller en rolle også, det gjør også miljøet og personligheten. Det er veldig komplekst.

Tidligere i år kunne Aftonbladet rapportere at antallet svenske barn som sier de ønsker å bytte kjønn økt med 100 prosent hvert år. Dette har ført til behandlingskø og lange ventetider, noe helseminister Gabriel Wikström ikke er fornøyd med.

– Det er helt uakseptabelt, sier han.


Publisert: nov 22, 2017 @ 8:21 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 • Comrade Pootie

  Dette er kort og godt barnemishandling i mine øyne. Hadde jeg hatt et barn i barnehage som satt og kjønnsforvirret barna med lektyre som det her hadde jeg tatt ungen ut på dagen og ringt politiet.

  • P54

   Idag blir barna tatt fra deg hvis du lærer det som er riktig. Oppdra barn hjemme og hold dem langt unna banehager. Der blir de ødelagt av politisk korrekthet og venstrevridd ideologi. Kongen sa at Norge trenger originaler og ikke kopier. Barnehager produserer kopier. Alle skal ikke være apekatter selv om noen forskrudde mennesker tror at vi stammer fra dem.

 • Tor Anders Engen

  Vennligst få vekk gale mennesker fra skolen, spesielt der det er barn tilstede.

  • Gothminister

   Da skal mange lærere sparkes og vi må ha en helt ny utdanning på lærerhøgskolen. For det er der galskapen spretter ut og får blomstre.

 • StemmerBlankt

  Greit for de barna som trenger å finne ut av seg selv, og se at det går an å være annerledes.
  Trenger ikke lese denne for barn som ikke avviker fra «normalen».

 • Leif

  Svenskene er blitt gale, og det kommer snart til Norge.
  Vet noen hva som sies og læres bort i norske barnehaver av et utall radikale kvinner?

  • Gothminister

   Galskapen er på vei til Norge på mange områder. Jeg har ennå ikke erfart denne form for galskap i barnehager eller barneskoler. Selv om det er etablert mye galskap i disse institusjoner allerede. Spesielt i forhold til hva barn lærer om islam og muslimer.

 • DrD .

  LBTQosv miljøet er et seksuelt propagandamaskineri som bryter ned familie-, kjønns- og samfunnsstruktur.
  Steven Crowder og hans folk gikk undercover og filmet leger, transer, terapauter osv i en sammensvergelse for aktivt å påvirke seksualiteten til barn ned i 6 års alderen!
  Hva voksne selv velger å gjøre er opp til de, men når de begynner å tukle med barn så er det ikke annet enn pedofili.
  Se videoen UNDERCOVER: Transgenders ACTIVELY Targeting Children and Medicaid! på Youtube.

  https://uploads.disquscdn.com/images/76aa26828b09a2d4d6e87c6e1466a7fb709f8f0404be1f5f754d8a8c40d6f00f.jpg

 • Petter Simonsen

  Spennende utvikling det her, blir gøy å se hvor galskapen ender.

  • Arbeidsrud

   Det blir ikke gøy i det hele tatt.

  • Sp1kerPistol

   Det ender med at etniske nordeuropeere forsvinner fra jordens overflate.

   • Petter Simonsen

    Selv ikke Indianerne har forsvunnet fra jordens overflate, hvorfor skulle etniske nordeuropeere gjøre det?

    • Sp1kerPistol

     Ja, i bestefall ender vi opp som Indianerne. Kanskje ender vi opp i små reservater… eller kanskje som en Europeisk turistattraksjon i Kina.

 • Dedjal

  Ha hvilken som helst kjønnsidentitet for min del, men det finnes kun 2 kjønn.
  Kjønn er fysisk, kjønnsidentitet er psykisk.

 • Lur Ing

  Det finnes kun to kjønn. Man og kvinne.

  • Skvatt

   Orsak, men forskarane og vitskapsmenna, orsak, vitskapskvinnane, orsak, vitskaps»hen»ane hjå Tverrfagleg Sentar for Kjønsforsking er ikkje samde i det fordomsfulle, framandfientlege og høgreekstreme utsagnet der. Jau!

 • Ten4

  «Forfatter og professor Susanne Pelger »

  Professorer fremstår mer og mer som samfunnsfiender. De river ned samfunnet ved å forvirre barn, slik at det som en gang var et «folkhem» og en trygg struktur i samfunnet, blir borte rett og slett ved å gi ut propaganda av denne sorten og andre lignende stunt.
  Når får vi se en PK transgender Pakistaner? Eller Syrer? Hvorfor er ikke det på agendaen? Hvor er transe-Barbie muslimen med hijab?

  Gjøres dette for å svekke samfunnet og gjøre det så vulgært, at patriarkalske stammer fra MENA får et lett bytte?

  • Arbeidsrud

   Ikke utenkelig det. Dessuten har jeg hørt teorier om at krefter i Midtøsten i hemmelighet finansierer homobevegelsen og fyrer opp den for å oppnå svekkelse av samfunnene i Vesten.

 • Ola Nordmann

  Skremmende at de har et behov for å presse sine perverse ideer på barn… Her har Russland vært modige i denne forskrudde tiden vi lever i og opprettet lover for å beskytte barn mot denne slags forskrudde syke ideer.

  • Arbeidsrud

   Enig. Russland tar grep for å slå tilbake dette spinnville våset.

 • Gothminister

  Det er ikke så rart vi ser at psykiske lidelser øker. Spesielt når slike «gale» forfattere får spille fritt ovenfor barn. Man må forstå det mennesker gjennom tusenvis av år alltid har forstått og det er at vi er to kjønn, mann og kvinne. At det blir født avvik der et barn både har penis og vagina. Er kjent. Men det er et avvik. At det også er mennesker som føler seg som det motsatte kjønn, er heller ikke noe nytt. Men må ses på som hva det er. Vrangforestillinger og noe som bør behandles.

 • Knut

  Du er en liten dritt hvis du ikke er farget, homo eller transvesitt. Hvorfor i alle dager skal vi hvite allminnerlige mennesker trykkes ned i søla og bli fortalt at vi ikke er verdt noe. Bakerst i køen når det gjelder arbeide, bolig, pensjon og navutbetalinger av enhver art.
  Ikke har vi lengre råd til å få barn for vi har ikke de samme rettighetene som de som får både 6 og 7 barn uten å arbeide. Vi må skaffe oss to jobber for å klare å fø disse og da har vi heller ikke tid til å få egne barn. Vi blir kun brukt som arbeidshester er følelsen jeg sitter igjen med, ytringsfriheten vår innskrenker de også og vi er de eneste som må jobbe for å overleve fra hånd til munn helt uten rettigheter.

  • Frankie

   «Morsomt» at vi skal subsidiere vår egen demografiske utskiftning i form av bidrag til Ahmad og de 13 ungene hans. Betal din skatt med glede my ass.

 • Rudolf

  «Jeg er stolt av å være homofil», sa homsen.
  «Jeg er stolt av å være lesbisk», sa lesben.

  «Jeg er stolt av å være straight», sa homofoben.

  • Skvatt

   Jau, det er ikkje alt det lyt vêre lov å vêre stolt or, eg lyt berre nemne kvit, mann, hetrofil og fonksjonsfrisk. Alle som er detta lyt skjems or seg sjølve. Jau!

  • P54

   Takk Gud hvis du er normal.

 • Frankie

  Disse menneskene kjenner ingen grenser. Pedofili er det neste som skal gjøres stuerent. Vent og se.

  • Elev8or

   Staff prøvde.

 • Frankie

  Lurer på når det kommer en barnebok som skjønnmaler nekrofili? Vi driver vel ikke med diskriminering av seksuelle minoriteter?

  • BarePer

   Godt poeng! De gjør jo ikke en levende sjel fortred.

   • Frankie

    Hehehe?

 • P54

  For 50-60 år siden lo vi i Vesten av kommunistland hvor begge foreldre måtte ut i jobb og barna ble hjernevasket på statsskoler. Idag har vi det samme i Vesten, begge foreldre i jobb og barna blir hjernevasket av sosialister/kommunister og verre.

  Allerede for 100 år siden søkte krefter i AP å bli kvitt kristendomsundervisning i skolene, alt skulle sekulariseres sa Edvard Bull. Det skulle ifølge ham skje på skolene hvor barna skulle hjernevaskes bort fra alt som hadde med Gud, Bibelen, Jesus etc. Arnulf Øverland skrev til og med en sang i 1931: «Stryk kristenkorset av ditt flagg, heis det rent og rødt og fri deg fra det bedrag at en frelser er deg født.» Kampsangen til AP.

  Norges lover var basert på Bibelen og fra ca 1970 ble den ene etter den andre loven fjernet. De røde søkte innflytelse i politikken, men fikk ikke gjennomslag hos folket og i en radiotale i 1972 sa en av deres menn: «Bare vent, vi skal ta barna deres». Så ga partiet beskjed til sine medlemmer om å utdanne seg som lærere og journalister og en lengre periode i 70-80 årene var ca 95 % som utdannet seg til disse yrkene fra venstresiden. De utøvde sin innflytelse på skolene, det ble skolevalg som de etterhvert vant og dermed kom presset for å redusere stemmealderen fra 21 til 18 år.

  Politisk propaganda foregår i skoler og barnehager den dag idag. Hitler forstod det og trente opp barna. Islam forstår det og trener opp barna. Kommunister og sosialister forstår det og trener opp barna. Jesus sa «La de små barna komme til meg, hindre dem ikke». Idag blir barna hindret i det på skolene selv om det var de kristne som engang i tiden startet skolene for at alle skulle få lese Bibelen.

  Ironisk nok er det de liberale og venstresiden som ønsker innvandring og det fargerike multikulturelle fellesskap. Islam kan aldri integreres i vestlig demokrati og med tiden så mister de liberale og venstresiden friheten sin. Islam utnytter demokratiet og venstresidens gjestfrihet til sin egen fordel for å vinne fotfeste for sin religion som kommer til å infiltrere alle sider i samfunnet og rydde unna den forhekselsen som venstresiden har påført skoler og barnehager. Forkast kristendommen og du får ris til egen bak.

 • P54

  Dengang da Norges lover var basert på Bibelen var det vanskelig å få skilsmisse, zoofili og homo var forbudt. Så ble lovene tatt bort, man kunne skille seg uten grunn, homser og lesber kan gifte seg med hverandre og mann kunne ha sex med dyr. Det var Gud som hadde laget disse lovene til vår egen beskyttelse. Når alt dette ble tillatt økte antall kjønnssykdommer som ble mer og mer alvorlig med døden til følge.

  Etterhvert fant dyrebeskyttelsen ut at sex med dyr var dyremishandling og det ble igjen forbudt med zoofili. Tenk av hensyn til dyra. Gud gav denne loven av hensyn til mennesket og ikke dyra. Alle Guds morallover er til vår beskyttelse.

 • Arbeidsrud

  Så lenge hesten samtykker så…

  • Spageten

   Ingenting som heter samtykke i midtø…. Sverige.

 • Elev8or

  bruker det ofte jeg i grunn..

 • Spageten

  Historien gjentar seg, men pendelen svinger alltid tilbake med tilsvarende kraft.

  • Frankie

   Det stemmer.

 • Spaceman_Spiff

  Det litt komiske er jo at de samme vil nok advare mot porno som en form for sex som er «unormal»…

 • StemmerBlankt

  Vet.
  Men så lenge ungene er usikre på seg selv og hva de mener om egne følelser og måter å oppføre seg på/reagere på, så må de få lov til å utforske.
  Slike bøker gir dem mer selvtillit til dette.
  De fleste lander som heteroseksuelle, men enkelte liker litt kinky greier.
  Det må være en privatsak hva folk gjør, så lenge de ikke utnytter noen eller bryter loven.