Serbian President Aleksandar Vucic speaks during a press conference after talks with President of the Republic of Srpska Milorad Dodik, in Belgrade, Serbia, Sunday, Oct. 29, 2017. (AP Photo/Darko Vojinovic)

– Alle visste hva dommen kom til å bli, sier Serbias president Aleksandar Vucic etter at Ratko Mladic ble dømt til livsvarig fengsel for folkemord.

Vucic synes dermed å dele oppfatningen blant mange serbere om at rettsprosessen ved Jugoslavia-domstolen er forutinntatt.

Han minner om at dette er en dom i første instans og at den kan ankes.

– Jeg oppfordrer Serbias innbyggere til å se framover, ivareta fred og stabilitet i regionen, ikke drukne i tårer over det som har skjedd, men bygge en annerledes og bedre framtid, sier han.

(©NTB)

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]