Shurika Hansen: Flokken går etter Sylvi igjen. Kanskje Joner skal finne seg en annen hobby?

Illustrasjonsbilde: Hylekor. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix


Publisert: nov 22, 2017 @ 7:44 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 • bitten

  Shurika Hansen setter det sanne ordet med frie ytringer på sin rette plass ,
  som hun har et stor flertall bak i ryggen som hun har en stor støtte i fra .

 • Pål Sigland

  I jungelen av wannabe-ngo’er er Shurika Hansen og Hanni Afsar 2 klare stemmer som gir meg håp om at det er for tidlig å slukke lyset og sette kursen mot Øst-Europa.

 • Torgunn

  Statsfinansiert og lisensfinansiert media fører nordmenn konsekvent bak lyset ved å unnlate å peke på enorme negative konsekvenser av migrasjon.
  Det er kun Frp som har evnet å sette seg inn i poblematikken, og som fører en politikk i takt med fakta. Hvorfor er media og de fleste politikere redde for sannheten om velferdstaten snarlige undergang?
  Med i bildet hører også at nordmenn snart er i mindretall i eget land, og at dette er helt greit for «politisk korrekte».

 • Skvatt

  Hyll visdomen åt denna Jonar! Det einaste eg tykkjer han gjer gale er at han burde snakka meir nynorsk, hugs at han kjeme frå ein nynorsk fylkjeskommune. Jau!

 • Lur Ing

  Her står de og hyler for unge feige menn som borde vært hjemme å forsvart familie og land.

 • Cecilie_M

  Venstresiden er i grunn blitt mer og mer voldelige de siste årene. Husker en tid var det var de ytteligående høyre som var kjent som voldelige når de demostrerte i gatene nå er det motsatt! Politiet rykker ut for og beskytte nynastister og yterliggående høyre mot og bli utsatt for vold av venstresidens motdemostranter. Ting er i endring det er sikkert både det ene og det andre.