Hemmelig møte om Northugs oppførsel

Petter Northugs krumspring på Instagram mandag ble tirsdag diskutert i et hemmelig møte, skiver VG. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Landslagsutøvere i langrenn og Norges Skiforbund diskuterte Petter Northugs oppførsel i et hemmelig møte tirsdag.

Telefonmøtet ble holdt mellom enkelte personer i Norges Skiforbund og de tillitsvalgte i elitelandslagene for langrenn, skriver VG.

Skiledelsen ønsket å vite hva utøverne, via de tillitsvalgte, mener om Petter Northugs Instagram-stunt, og hva de skulle formidle til skistjernen i senere møter.

Avisen skriver at flere i utøvergruppen har reagert negativt på Northugs krumspring, og at de mener det ikke er i henhold til retningslinjene de har i sosiale medier.

Landslagssjef Vidar Løfshus bekrefter at møtet har funnet sted, men ønsker ikke kommentere hva som kom fram på møtet.

I tillitsmannsutvalget sitter Ingvild Flugstad Østberg, Eirik Brandsdal, Martin Johnsrud Sundby og Ragnhild Haga. Løfshus sier de tillitsvalgte ønsker å konsentrere seg om verdenscupåpningen, og derfor ikke ønsker å uttale seg om saken eller hva som eventuelt ble diskutert på møtet.

Petter Northug ble vraket til verdenscupåpningen i Finland og svarte med å legge ut et bilde på Instagram der han raljerer med landslagsledelsen og uttaket.

(©NTB)


Publisert: nov 23, 2017 @ 9:26 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

  • Lur Ing

    En del har ikke humor.

  • Jan Petter Glendrange

    Petter Northug får massiv støtte fra ‘mannen i gata’. Det virker som flertallet av det norske folket faktisk er for mobbing på arbeidsplassen. Og samtidig er vi bekymret for utbredt mobbing og trakassering i skolen. Folks egoistiske behov for å se ‘en vinner’ på TV overskygger tydeligvis all konsekvenstenking.

  • nilgau

    Det er på tide at Norges mest usympatiske person på ski blir satt på plass. At det går an å bli så høy på seg selv som denne figuren er helt uforståelig. Mobber sine lagkamerater og ledere. Mobber sine konkurrenter. Denne personen burde ha seg en sesong på damelaget eller hos skiskytterne for å lære å oppføre seg. Maken til ufyselig person skal man lete lenge etter. Jeg tviler vel på at det finnes maken.