Iraqi soldiers ride in military vehicles in Zumar, Nineveh province, Iraq October 18, 2017. REUTERS/Ari Jalal
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

– Den irakiske hæren, føderalt politi og den regjeringsvennlige paramilitære gruppen Hashed al-Shaabi har igangsatt en aksjon i Al-Jazeera-regionen som omfatter provinsene Salaheddin, Nineveh og Anbar, sier general Abdelamir Yarallah i en uttalelse torsdag morgen.

Fredag i forrige uke erklærte Yarallah at Irak hadde seiret i IS’ siste bastion i byen Rawa. Det skal ha vært den siste byen av betydning som ekstremistgruppen kontrollerte i landet.

NTB-AFP

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]