Irakiske styrker innleder aksjon mot IS’ siste skjulesteder i ørkenen

REUTERS/Ari Jalal

– Den irakiske hæren, føderalt politi og den regjeringsvennlige paramilitære gruppen Hashed al-Shaabi har igangsatt en aksjon i Al-Jazeera-regionen som omfatter provinsene Salaheddin, Nineveh og Anbar, sier general Abdelamir Yarallah i en uttalelse torsdag morgen.

Fredag i forrige uke erklærte Yarallah at Irak hadde seiret i IS’ siste bastion i byen Rawa. Det skal ha vært den siste byen av betydning som ekstremistgruppen kontrollerte i landet.

NTB-AFP

(©NTB)


Publisert: nov 23, 2017 @ 9:29 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.