TRONDHEIM 20080701: Stetoskop ved St. Olavs Hospital i Trondheim. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX .
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

En lege av pakistansk bakgrunn ved navn Imran Rauf Qureshi er funnet skyldig i å forgripe seg på en sykepleier ved Trafford sykehus i Manchester i Storbritannia, melder Daily Mail. Den gifte mannen skyldte på kulturforskjellene mellom Pakistan og Storbritannia, etter at han sperret kvinnen inne på et kjøkken, trengte henne opp i et hjørne og forgrep seg på henne.

Mannen skal blant annet ha fortalt offeret at han har venner som pleier å gjøre slike ting.

Likevel har et råd i det britiske helsevesenet avgjort at det ikke er i det offentliges interesse at mannen mister jobben. Dette på tross av at mannen, ifølge rådet selv, skal ha vist svært lite empati for offeret og ignorerte hennes protester. Qureshi skal ha ansett kvinnen som “seksuelt tilgjengelig”, fordi han visste at hun hadde hatt kjærester før.

Mannen er imidlertid funnet skyldig i retten, som har idømt ham 12 måneders samfunnstraff for hendelsen. Han må også betale offeret en erstatning på 60 pund.

 

 

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]