Totalitært teokrati! Her skal du motstand finne!

By Classiccardinal - Own work, CC BY-SA 4.0, Wikimedia Commons.

Jeg følte ofte i ung alder at å bli født i muslimsk hjem var uflaks.

Så lett kunne livet mitt blitt et hyggelig et dersom jeg var født i et norsk hjem. Da ville jeg ikke være annerledes. Da ville jeg ikke lære rasisme mot storsamfunnet av foreldre jeg ikke forsto. Av foreldre jeg var livredd og ofte hatet. Foreldre som var mer lojale til islam enn sine egne barn. Foreldre som var hyggelige mot nordmenn face to face og kalte dem skitne vantro bak ryggen deres. Alle i storfamilien og alle vennene til foreldrene mine var på samme måte. Muslimene generelt hadde dette til felles. Sint, bedragersk og hatefulle, men gode muslimer. Slo egne barn så de ikke skulle brenne i helvete som de vantro nordmennene. Konstant på vakt etter å straffe glimt av tiltrekning eller vennskap mellom kjønnene. «Søstre» og «brødre» som var her for å tjene penger og gi islam rot i vantro-land. Men ovenfor nordmenn var de sjarmerende, høflige og koselige. De jobbet hardt først, også lærte de seg fort hvordan en får trygdeytelser.

Jeg spurte min far om verden må bli muslimsk? Han svarte at det er muslimenes plikt og rett. Jeg sa «Men tenk om vi blir gamle og dør før det. Hva er vitsen da»? Han svarte «De eldste mangotrærne gror tregt. En farfar planter frøet i sin ungdom så barnebarna kan nyte frukten i voksen alder. Å plante frø er viktig». Senere stilte min far spørsmål til profetens pedofili. Det plaget han da jeg selv ble 9 år gammel. Etter tvilsomme perioder og tårefulle netter fant min far trøst i en tolkning av Koranen som foreslo at den yngste kona til profeten var 19 og ikke 9 da ekteskapet ble fullbyrdet. Til tross for at dette var blasfemisk og ikke sosialt akseptert, fikk han ro i den trøsten.

I voksen alder blir jeg møtt med det samme fra venstresiden, som følger strømmen om at islam betyr fred, at muslimer er en berikelse og at islamsk lov og terror ingenting har med islam å gjøre. Og dersom du er uenig grunnet opplysning, logikk eller erfaring, er du ekstrem. De lurer til seg midler for å kvele min tilgang til informasjon. Mine ytringer har dårligere rykte enn troen som har skapt Taliban, IS og mange flere terrorister. Troen som verken tåler å bli sagt i mot med historiske fakta, logikk eller satire. Troen som er så farlig at folk kaller den fred.

Skjermdump fra Twitter

Ett par år siden var det en kampanje på twitter #ExMuslimBecause.

Kampanjen fikk både støtte og motgang. Jeg ble overveldet av anerkjennelsen på volumet til Ex-Muslimer. Så mange. Så fornuftige. Så modige. Så logiske. Jeg som lenge trudde at jeg var alene hadde plutselig så mye moralsk støtte av fremmede, forent i kampen mot totalitær fascisme. Det var helt utrolig.

Da jeg ble spurt om å bli medlem i Ex-Muslims of Norway nølte jeg ikke et øyeblikk med å melde meg inn. Jeg har blitt spurt av mange organisasjoner om å bli medlem men har takket nei for jeg vil ha friheten til å verken begrense mine ytringer eller lyve om hva jeg har opplevd. Jeg vil mest ha friheten til mitt åpne sinn og retten til å ombestemme meg. Aldri før hadde jeg blitt spurt om å bli medlem av noe som er så naturlig for meg. Ex-Muslim fordi jeg er imot islamsk lov, islamsk lyst på totalitær makt, islamsk fascisme, islamske arrogansen og islamsk bedrag.

Jeg er levende eksempel på at islam kan trosses.

At det er mulig å ha mot i brystet. For jeg ser på islam som en demning. En demning som presser og trykker vannet vekk fra sin natur. Undertrykker den fra virkeligheten sin. Demningen som har holdt vannet stille og stagnert det så vannet har råtnet i 1400 år. Men det stille vannet er tungt med høyt trykk. Vannet har slått sprekker i demningen så noe av det undertrykte vannet renner ut. Og det renner med kraften til all tyngden bak seg. Det renner seg renere og renere. Og jo flere ex-muslimer jo mer vil demningen briste, jo mer kraft vil vannet renne med og jo renere vil det bli.

Skjermdump fra Youtube

Det er mange som ikke vil bli kalt ex-muslimer for det er å trosse tilhørighet til familien, miljøet og den sosialistiske venstresiden. Fordi det er å innrømme at islamske krav forlanger total underkastelse. Mange frykter for egne liv og mange frykter for sine nærmeste. Fordi frykt har slått rot i den frie verden. Mange er organisert men berøringsangsten gjør dem til kopier av organisasjoner som har falt før dem. Som ikke turte å innrømme konfliktens opphav og derfor ikke klarte å ta ett oppgjør med problematikken. De ble og blir en falsk trøst.

 

Ex-Muslim fordi det er hva de modigste i verden har våget å kalle seg selv.

Fordi de ble konverterte som nyfødte uten samtykke. Fordi de ble nektet ytringsfriheten, likestilling, vennskap mellom kjønnene, medmenneskelig respekt og kjærlighet. Fordi de blir nektet kritisk tanke og ærlig ytring. Fordi de har stått opp mot lovverket til politisk islam. Fordi de har ofret alt for å være tydelige om hvor roten til tvang og negativt sosialkontroll er. Fordi de trosser familien, miljøet og de organiserte bevegelsene som ikke tør å være fryktløse. Fordi vi har tro på mennesket og vil offentliggjøre sannheten om islam.

Ex-muslim på vegne av alle som har blitt og blir henrettet på grunn av blasfemi-dom.

Fordi Ex-Muslims er håp. Fordi Ex-Muslims er fremtiden.

Totalitært teokrati. Her skal du motstand finne.

 

 

(Teksten er tidligere publisert ho Ex-Muslims of Norway, og er gjengitt med forfatterens tillatelse)


Publisert: nov 23, 2017 @ 12:15 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Jeanette

Nestleder i Ex-muslims of Norway
 • wiwaro

  Når våger almenmedier, som Aftenposten, å trykke dette bidraget mellom alle de mange søte hijab-positive bidrag de pusher skriveføre smådamer til å legge inn.

 • Ten4

  «Ex-Muslim fordi jeg er imot islamsk lov, islamsk lyst på totalitær makt, islamsk fascisme, islamske arrogansen og islamsk bedrag.»

  Nettopp. Historisk sett så passer islam perfekt inn under definisjonen på fascisme. Iran og Saudi er begge fascistiske stater etter min mening, selv om de er muslimske motpoler.
  Sånn er til dels også venstrefløyen som vil ha bort all individuell frihet, og at staten skal ha all makt. Og disse fascistene kaller seg ofte for anti-fascister, og anti-rasister.

  Stå på Jeanette! Spre ordet, til fortvilelse for patriarkatet og deres agenda.

  • Svein Svendsen

   «Spre ordet, til fortvilelse for patriarkatet og deres agenda.»

   Man kan faktisk skrive «Spre ordet, til fortvilelse for patriarkatet og dets allierte i Aftenposten, NRK og resten av norsk hovedstrømsmedia .»

 • Petter Simonsen

  Noen har større ‘baller’ enn meg i alle fall. All ‘cred’ til dere, som dessverre har blitt født inn i et system som tvinger lydighet til systemet.

 • Eirin Munkebye

  Mens vi venter på Godot:
  Nydelig. Sant. Modig. Ærlig….mer? Ja mye mer…
  Blir varm om hjertet – og gråter for alle muslimer- som ikke vil være muslimer og som er redde…
  Måtte de få oppleve frihetens velsignelse.

 • bitten

  Islam handler kun om en totalitær destruktiv ideologi med vold og kvinneundertrykking på
  kjøpet , så godt at noen som Jeanette sprer dette viktige budskapet sitt her .

  At det er håp i enden for flere muslimske kvinner med å bryte ut av islams sine store klør ,
  for å få helt den samme friheten som vestlige kvinner har i sin hverdag .

 • Jens Arvid Andersen

  I stedet for å bli Ex-muslims forsøker mange muslimer som har vokst opp i Norge å hvitvaske Islam, dvs. de tillegger islam verdier som er mer typisk for kristne/sekulære mennesker. Dette viser i grunnen hvor vanskelig det er å kvitte seg med barnetroen. Når det gjelder kristendomen, definert ved de ti bud og Jesu liv og lære, er akkurat det nokså unødvendig.

 • Avatar

  Sekt. Det er hva jeg tenker. Det er jo akkurat hva det er. En forferdelig stor sekt.
  Den råeste og mest brutale av dem alle.

 • Tiamaria10

  Skulle ønske Jeanette ble invitert inn i varmen, slik som Faten. Faten er salafist, men har blitt en kosemuslim for eliten. Får flere programmer på statskanalen om seg selv, inviteres til Mandagsklubben på TVNorge(hun er ikke spes morsom, det må sies) og degges med. Je gfatter ikke hva osm har skjedd med dette landet..

  • Jon H

   NRK og andre islam-apologetiske medier vil visst helst støtte opp under de som vil bære sine hijaber, demonstrere sin annerledeshet og sin manglede vilje til å integrere seg og bli en del av det norske samfunnet. Heller enn å integrere seg, vil de fremme og tilpasse Norge til islam. Det er helst de som vil islamisere landet, prate PK-fine ord og taqqiya foran et naivt PK-indoktrinert norsk publikum som skal promoteres.

   De som har desperat vonde erfaringer med islam og har klart å unnslippe klørne til denne ureformerte oldtidsideologien er ikke så interessante, kan det virke som. For egentlig fins ingen problemer med islam og kulturen rundt? I alle fall skal man ikke snakke om det. Det skal helst ignoreres eller tåkeprates bort. Hysj.

   Heldigvis har vi noen ærlige medier med integritet, som Resett, som bidrar til større meningsmangfold, nyansering og som ikke er innesperret i PK-ensrettingsboblen som hovedstrømsmedia har låst seg inn i (og kastet nøkkelen).

 • Leif

  Hvor mange norske muslimske jenter har opplevd et samme som Jeanette i oppveksten?
  Når vi vet det, så kan vi diskutere det.

  • Knut Berg

   Hvor mange har opplevd det samme som Faten? Når vi vet dèt så kan vi diskutere hvor feiende befriende islam er.

 • Skvatt

  Nei, slikt noko grev ned den flotte fredsæle kulturen åt dessa islamistane. Og kva verte det då att for alle hjartevarme menneskje i landet å syna fram for å prova hjartevarmen sin? Jau, eg berre spyr.

 • Furusk

  Stå på muslimske jenter. Det er beklagelig at dere må skifte tro for å få et fritt liv.
  Men hva med hjelp av deres ikke muslimske medsøstre i Norge. Vi har da kvinneforkjempere der som burde stå klare til entre barikadene for dere. Men fra den kanten er helt stille. Har ikke hørt en eneste kvinnefokjemper nevne sine muslimske medsøstres problemer med manglende enkle menneskerettigheter til et fritt liv.

 • Leif

  Tøvete og barnslig argumentasjon.