An Egyptian policeman stands guard after a bomb attack that targeted Egypt's prosecutor general in the Heliopolis district of Cairo, Egypt, Monday, June 29, 2015. The official says Monday's attack targeted Hisham Barakat's convoy, wounding two security guards and a civilian. The official says it's not yet clear if Barakat was hurt or not. (AP Photo/Amr Nabil)

Situasjonen er uoversiktlig og sikkerhetskildens anslag overfor DPA er ikke bekreftet.

Helsedepartementets talsmann Khaled Megahed sier til den private fjernsynskanalen Extra News TV at 75 personer er såret i angrepet, mens Jerusalem Post melder om over 50 drepte.

Angrepet fant sted under fredagsbønnen i en moské i al-Rawda om lag 40 kilometer fra provinshovedstaden El-Arish. En bombe gikk av, og deretter åpnet væpnede opprørere ild mot forsamlingen før de forsvant fra stedet, skriver den private egyptiske avisen Al-Masry Al-Youm.

Ifølge tre politifolk på stedet forsvant angriperne i fire kjøretøy.

NTB-AFP-DPA

(©NTB)

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]