Illustrasjonsbilde. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix

Vegard Jansen Hagen, sportssjef i TV 2, er sykmeldt etter den siste tidens bråk rundt sextrakassering i kanalen.

Redaksjonssjef Anniken Jonassen Hjertholm i TV 2-sporten går inn som hans stedfortreder. Det bekrefter TV 2s konsernsjef og sjefredaktør Olav Sandnes overfor Dagens Næringsliv.

– Vegard har selv forklart sine ansatte og kolleger at totalbelastningen er blitt for stor. Det tror jeg flere har forståelse for, sier Sandnes.

Det er ikke kjent hvor lenge Hagen er sykmeldt.

Både Hagen og TV 2 har vært i hardt vær etter avsløringene om at sportssjefen lot en sportsprofil fortsette i kanalen i over ett år – til tross for at det hadde vært kjent at vedkommende hadde stått bak sextrakassering av to kvinner.

(©NTB

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]