TV 2 sportssjef sykmeldt etter storm rundt trakasseringssak

Foto: Gorm Kallestad / Scanpix

Vegard Jansen Hagen, sportssjef i TV 2, er sykmeldt etter den siste tidens bråk rundt sextrakassering i kanalen.

Redaksjonssjef Anniken Jonassen Hjertholm i TV 2-sporten går inn som hans stedfortreder. Det bekrefter TV 2s konsernsjef og sjefredaktør Olav Sandnes overfor Dagens Næringsliv.

– Vegard har selv forklart sine ansatte og kolleger at totalbelastningen er blitt for stor. Det tror jeg flere har forståelse for, sier Sandnes.

Det er ikke kjent hvor lenge Hagen er sykmeldt.

Både Hagen og TV 2 har vært i hardt vær etter avsløringene om at sportssjefen lot en sportsprofil fortsette i kanalen i over ett år – til tross for at det hadde vært kjent at vedkommende hadde stått bak sextrakassering av to kvinner.

(©NTB


Publisert: nov 24, 2017 @ 2:18 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.
  • Representativt_Demokrati_?

    Det verserte rykter i fotballmiljøet allerede da den anklagede storspilte i eliteserien i Norge om at han av utenomsportslige grunner var uaktuell for det svenske landslaget. Disse grunnene var angivelig av samme karakter som det han i dag er anklaget for. Pussig om ikke noen i fotballkanalen har hørt om dette, og kanskje heller vaert litt på hugget, istedenfor for la det passere.