Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ingen er pågrepet etter at en tolv år gammel gutt ble overfalt, slått og sparket i Skien. Politiet skal gjennomgå filmer fra overvåkingskameraer i området.

Gutten ble sendt legevakt i Skien etter å ha blitt slått og sparket fredag kveld. Tolvåringen var ute og gikk sammen med flere andre da en gjeng eldre gutter kom etter dem.

– De la på sprang, men tolvåringen ble innhentet og ble slått og sparket, sier operasjonsleder Lene Nordbø i Sørøst politidistrikt til NTB ved midnatt natt til lørdag. Hun vet foreløpig ikke hva som er foranledningen til at gutten ble angrepet.

Hun forteller at gutten klaget over smerter i brystet og hadde en hevelse på den ene siden av ansiktet og at han derfor ble sendt til legevakten for behandling,

Overfallet skjedde i nærheten av Kjørbekkhøgda skole ved 21.45-tiden fredag kveld. Politiet søkte i området, men fant ingen av de mistenkte gjerningspersonene. Politiet vet ikke hvorfor guttegjengen gikk til angrep på tolvåringen og dem han var sammen med. Det skal ikke ha dreid seg om et ransforsøk.

– Vi er ikke kommet nærmere noen pågripelser i saken, men vi har fått en del tips, sier operasjonsleder Geir Kastmo hos politiet i Skien til NTB lørdag.

Han sier at politiet skal se gjennom overvåkingsvideoer fra området. De har også gjennomført flere vitneavhør.

– Tolvåringen er også avhørt, uten at jeg kan si noe om hva som kom fram.

Han har imidlertid forklart at det hele gikk raskt, og politiet har derfor ikke gått ut med noe signalement på ungdommene, som er i midten av tenårene.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]