Krangel førte trolig til terroralarm i London

Politifolk ved Oxford Circus etter at alarmen ble avblåst. Foto: Alastair Grant / AP / NTB scanpix

Politiet i London etterlyser to menn etter at det som trolig var en krangel på undergrunnsstasjonen Oxford Circus, førte til panikk og terroralarm fredag kveld.

I tillegg til å ha offentliggjort bilder fra overvåkingskameraer av de to mennene, ønsker politiet å snakke med personer som befant seg på stasjonen under evakueringen, melder BBC.

Politiet mener det var en krangel mellom to menn på en plattform før alarmen gikk og ønsker å snakke med de to.

16 personer ble behandlet for skader etter at de flyktet fra stasjonen som følge av meldinger om at det var løsnet skudd på en plattform. Det er ikke funnet bevis for at det ble brukt våpen.

Folk som var ute og handlet, søkte tilflukt i butikker i handlegaten Oxford Street, og væpnet politi ble utplassert. Situasjonen ble behandlet som et mulig terrorangrep fram til alarmen ble avblåst.

(©NTB


Publisert: nov 25, 2017 @ 8:03 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.