A police officer with search dog 'Berry' approaches the entrance to a house in Innsbruck in Austria's western province of Tyrol June 2, 2007. Badly decomposed remains of three babies were found in plastic bags in the basement of the house undergoing renovation, officials said on Saturday. REUTERS/Andreas Fischer (AUSTRIA)
Del saken
 • 371
 •  
 •  
 •  
 •  

I en rapport fra den østerrikske regionen Tyrol fremkommer det at i første halvdel av året var nesten halvparten – 47 prosent – av mistenkte kriminelle av utenlandsk opprinnelse. Dette melder Kronen Zeitung. Politet rapporterer at av 13,360 mistenkte er 6,288 utlendinger.

Mens kriminaliteten generelt har økt med 5 prosent, har antall kriminelle utlendinger i Tyrol økt dramatisk siden 2009, da var “kun” 32 prosent av de mistenkte av utenlandsk opprinnelse. I noen distrikter i regionen er utlendinger enda kraftigere overrepresentert. I Landeck-distriktet var hele 66,9 prosent av de mistenkte utlendinger.

Tilsvarende tall for hele Østerrike er 40,3 prosent. Kun litt under 20 prosent av befolkningen i landet består av utlendinger.

Ifølge Østerrikes innenriksminister Wolfgang Sobotka økte kriminalitet utført av asylsøkere med 54 prosent siste år. Han sa dessuten at de største gruppene representert i statistikken er afghanere, algeriere, marokkanere, nigerianere og syrere.

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 371
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]