A police officer with search dog 'Berry' approaches the entrance to a house in Innsbruck in Austria's western province of Tyrol June 2, 2007. Badly decomposed remains of three babies were found in plastic bags in the basement of the house undergoing renovation, officials said on Saturday. REUTERS/Andreas Fischer (AUSTRIA)
Del saken
 • 371
 •  
 •  

I en rapport fra den østerrikske regionen Tyrol fremkommer det at i første halvdel av året var nesten halvparten – 47 prosent – av mistenkte kriminelle av utenlandsk opprinnelse. Dette melder Kronen Zeitung. Politet rapporterer at av 13,360 mistenkte er 6,288 utlendinger.

annonse

Annonse

Mens kriminaliteten generelt har økt med 5 prosent, har antall kriminelle utlendinger i Tyrol økt dramatisk siden 2009, da var “kun” 32 prosent av de mistenkte av utenlandsk opprinnelse. I noen distrikter i regionen er utlendinger enda kraftigere overrepresentert. I Landeck-distriktet var hele 66,9 prosent av de mistenkte utlendinger.

Tilsvarende tall for hele Østerrike er 40,3 prosent. Kun litt under 20 prosent av befolkningen i landet består av utlendinger.

annonse

Annonse

Ifølge Østerrikes innenriksminister Wolfgang Sobotka økte kriminalitet utført av asylsøkere med 54 prosent siste år. Han sa dessuten at de største gruppene representert i statistikken er afghanere, algeriere, marokkanere, nigerianere og syrere.

annonse

Annonse


Del saken
 • 371
 •  
 •  
 •  
  371
  Shares
 • 371
 •  
 •  
annonse

Les også: