Asylsøker truet mottaksansatt med kniv

Politiet var bevæpnet, men pågripelsen foregikk uten dramatikk. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

En asylsøker er pågrepet på et asylmottak i Levanger etter at han truet en ansatt med kniv.

Politiet i Trøndelag meldte fra om hendelsen like etter klokken 6 søndag morgen.

– Vi fikk melding klokken 4.30 om at en asylsøker i slutten av 20-årene hadde opptrådt truende og holdt en kniv i hånden. Dette skal ha skjedd rundt klokken 2.15 eller 2.30, men vi fikk altså beskjed først et par timer senere, sier operasjonsleder Øystein Sagen i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Politiet bevæpnet seg da de rykket ut til Leira mottak i Levanger, men Sagen sier den aktuelle hendelsen var over da de kom fram og at pågripelsen foregikk uten dramatikk.

– Han lå på rommet sitt og sov da de kom fram, slik jeg forstår det, så de tok seg inn dit og pågrep ham, sier operasjonslederen.

Sagen sier de foreløpig ikke vet noe om foranledningen for det som skjedde.

(©NTB)


Publisert: nov 26, 2017 @ 8:03 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.