FILE - In this Monday, Feb. 22, 2016 file photo, Bill Gates talks to reporters about the 2016 annual letter from the Bill and Melinda Gates Foundation in New York. Gates says he's giving $50 million to help fight Alzheimer's disease. The Microsoft co-founder said Monday, Nov. 13, 2017, that the donation to the Dementia Discovery Fund is personal and not through his charitable foundation. (AP Photo/Seth Wenig,File)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Kjøpelyst og utsikter til et gigantisk Black Friday-salg gjorde at Amazons øverste sjef Jeff Bezos havnet på førsteplass på Forbes’ liste over verdens rikeste.

Aksjekursen i selskapet steg med 2 prosent, ifølge avisa The Independent.

Dermed steg Bezos formue med 2,4 milliarder dollar, og han er den eneste i verden med en formue på over 100 milliarder dollar.

Microsoft-grunnlegger Bill Gates har lenge tronet øverst på Forbes’ liste over verdens rikeste. For 20 år siden passerte formuen hans 100 milliarder dollar.

I dag er Gates plassert som nummer to på Forbes’ liste og står notert med en formue på 89,4 milliarder. Gates kunne ifølge analytikere imidlertid vært langt rikere dersom han ikke hadde gitt store deler av formuen sin til veldedige formål.

(©NTB

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]