Oslo 20171017. Leder i Arbeiderpartiet Jonas Gahr Støre taler til Fagforbundets landsmøte på Oslo Kongressenter tirsdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Del saken
  •  
  •  
  •  

Bare 25 prosent av velgerne mener Jonas Gahr Støre gjør en god jobb som Ap-leder, viser Ipsos novembermåling. Blant hans egne velgere er tallet 49 prosent.

Det er ti år siden en partileder for et av landets største partiet sist scoret så lavt, skriver Dagbladet. I 2007 svarte nemlig kun 25 prosent at Erna Solberg (H) gjorde en god jobb som partileder, på den seneste meningsmålingen svarer 68 prosent det samme. Blant Høyres velgere er tallet 96 prosent.

– Disse tallene følger av valgresultatet. De er ikke hyggelige, men heller ikke noen stor overraskelse, sier Ap-lederen til avisen.

Han understreker at han likevel er partiets leder og statsministerkandidat ved stortingsvalget i 20121.

Den velgerne har minst tro på er Rasmus Hansson. Bare 17 prosent svarer han gjør en god jobb som leder for MDG. Samtidig svarer 61 prosent av hans egne det samme.

Etter Solberg er det Audun Lysbakken som er mest populær hos sine egne. 85 prosent av SVs velgere svarer at han gjør en god jobb som leder. 56 prosent av velgerne for øvrig svarer det samme.

28 prosent av velgerne mener Knut Arild Hareide gjør en god jobb som KrF-leder, mens 67 prosent av KrF-velgerne svarer det samme.

23 prosent mener Trine Skei Grande gjør en god jobb for Venstre, mens blant hennes egne er tallet 41 prosent. Når det gjelder Frp-leder Siv Jensen, svarer velgerne 44 prosent, mens partiets egne svarer 81 prosent.

Blant Sps velgere svarer 79 prosent at de er fornøyde med jobben Trygve Slagsvold Vedum gjør som leder, mens 56 prosent av velgerne mener han gjør en god jobb.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]