(FILES) This file photo taken on September 24, 2017 shows US President Donald Trump speaking to the press while boarding Air Force One at Morristown Airport in Morristown, New Jersey. US President Donald Trump denied stoking racial tensions on September 25, 2017, insisting his charged comments that prompted a wave of symbolic protests by NFL players were about patriotism. After his verbal attacks on black athletes led players across the country to kneel in solidarity during the US national anthem at games over the weekend, the besieged US president played defense on Twitter. Trump had sparked the furor by describing NFL players who chose to take a knee through renditions of "The Star-Spangled Banner" as "sons of bitches" who should be fired. / AFP PHOTO / Brendan Smialowski
Del saken
 • 131
 •  
 •  
 •  
 •  

En svensk kunstner har “henrettet” USAs president Donald Trump i et gatekunstverk i Årsta utenfor Stockholm, dette melder Stockholm Direkt.

Kunstneren kaller seg Årsta Panopticon og er anonym. Kunststykket forestiller president Trump hengende i et rep, som om han var henrettet, sammen med et skilt som erklærer at “forbryteren” har fått sin “velfortjente straff for brudd mot menneskeheten og klimaet”.

På spørsmål fra Stockholm Direkt om han vil drepe president Trump, svarer mannen slik:

– Nei, jeg er ikke sikker på om jeg vil henge ham. Men for en person som lever i grøssernes verden er det en rimelig reaksjon.

På spørsmål om han finner president Trump skummel sier han:

– Finnes det noen som ikke synes det?  Han er en av de største truslene mot miljøet. Det han gjør er et fryktelig lovbrudd, sammenlignbart med folkemord. Og å lage denne modellen var en måte å håndtere min frykt. Og det var moro, sier mannen.

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 131
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]