Milo Yiannopoulos ble intervjuet av den muslimske aktivisten Emma Eros i Sydney i dag. Det gikk ikke så bra – for henne

Milo Yiannopoulos snakker til media under en pressekonferanse i Sydney 29. november 2017. AAP / Dean Lewins / via REUTERS

Milo Yiannopoulos er på besøk i Australia, og er som vanlig ikke redd for å være direkte i sine uttalelser, noe den muslimske aktivisten Emma Eros nok fikk med seg da hun prøvde å sette han på plass under et intervju.


Publisert: feb 25, 2018 @ 12:16 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.