Maiduguri in northeast Nigeria. / AFP PHOTO / STRINGER
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ofrene ble drept da den ene av de to kvinnene sprengte seg på markedet, der en ikke-statlig organisasjon delte ut mat.

Kvinnen virket avslappet og spiste en banan da hun sto i kø sammen med de andre, før hun sprengte seg, sier Mohammed Maliya, som bisto for å hjelpe etterangrepet som fant sted lørdag.

Den andre kvinnelige selvmordsbomberen sprengte bare seg selv, men såret flere andre, opplyser han.

Foreløpig har ingen påtatt seg ansvar for lørdagens angrep, men ekstremistgruppen Boko Haram har tidligere stått bak en rekke angrep i denne delen av landet. Gruppen har i økende grad benyttet seg av kvinner og barn til å utføre angrep. Mange av dem er i forkant blitt bortført og indoktrinert i ekstremisme.

NTB-AP

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]