Mann kom hjem fra julebord og fant en fremmed på sofaen

En mann fikk tilbringe natten i fyllearresten etter å ha lagt seg på sofaen i en fremmeds hus. Foto: Berit Roald / SCANPIX

En mann i Skien kom hjem fra julebord i 2-tiden natt til lørdag. I stua fant han en fremmed mann på sofaen.

Det melder politiet i Telemark på Twitter.

– Mannen var fra Oslo og var full. Det er uvisst hvordan han hadde kommet seg inn i huset, muligens hadde døra vært ulåst. Oslokaren ble hentet av politiet og fikk overnatte i fyllearresten til han ble edru, skriver politiet.

Mannen skal ha vært så full at han ikke kunne gi noen god forklaring på hvorfor han hadde gått inn i en fremmeds hus.

(©NTB)


Publisert: des 2, 2017 @ 8:47 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.