BÆRUM, 20060309: En korridor i Ila fengsel i Bærum. Fredag faller dommen i NOKAS-saken. Hvis noen av de 13 tiltalte dømmes til forvaring, vil de - når dommen er rettskraftig - havne her. Foto: Berit Roald / SCANPIX .
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

En mann i Skien kom hjem fra julebord i 2-tiden natt til lørdag. I stua fant han en fremmed mann på sofaen.

Det melder politiet i Telemark på Twitter.

– Mannen var fra Oslo og var full. Det er uvisst hvordan han hadde kommet seg inn i huset, muligens hadde døra vært ulåst. Oslokaren ble hentet av politiet og fikk overnatte i fyllearresten til han ble edru, skriver politiet.

Mannen skal ha vært så full at han ikke kunne gi noen god forklaring på hvorfor han hadde gått inn i en fremmeds hus.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]