World Cup langrenn sprint Lillehammer Petter Northug på veg inn på hotellet etter at han ble slått ut i prologen under verdenscuprennet i langrenn sprint på Lillehammer lørdag
Del saken
  •  
  •  
  •  

Petter Northug ble slått ut i prologen på sprinten i Lillehammer. Northug stakk først til skogs for en treningstur etter exiten. Så stakk han fra mediene.

Northug (31) tok seg en skitur i skogen i Lillehammer uten å snakke med noen etter prologen. Så lekte trønderen katt og mus med mediene. Northug-hjelper Vidar Undebakke sto lenge og ventet på Northug med varm bil, og 31-åringen kjørte rett til utøverhotellet da han var ferdig.

Han uttalte seg ikke til journalistene som ønsket en kommentar på vei inn på hotellet, men så tydelig skuffet ut, selv om han i bilen hadde smilt lurt da fotografene tok bilder av ham og Undebakke på vei til hotellet.

Northug så seig ut underveis i herrenes sprintprolog. Til slutt var han inne på 29.-plass, noe som kunne ha gitt ham kvartfinalebillett med et nødskrik. Men trønderen ble til slutt skjøvet ut av topp-30-listen. Han endte som nummer 32.

– Det var nesten, men Petter leverte dessverre ikke godt nok i dag, konstaterte Fredrik Aukland i NRKs kommentatorboks.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]