Styrket sikkerhet etter funn av mistenkelig gjenstand på julemarked i Tyskland

Julemarkedet i Potsdam ble steng fredag etter funn av en mistenkelig gjenstand. Foto: AFP PHOTO / dpa / Julian Stähle / Germany OUT

Julemarkedene i delstaten Brandenburg har gjenåpnet etter funnet av en mistenkelig gjenstand i Potsdam fredag, men sikkerheten er styrket.

Politiet har styrket bemanningen i delstaten, og særlig i gatene i Potsdam der et julemarked ble evakuert fredag, opplyser en talsperson for delstatens politi.

Evakueringen ble iverksatt da det ble funnet en mistenkelig gjenstand som et bud hadde levert til et apotek like ved markedet.

– Gjenstanden var et sylinderformet objekt med kabler, batterier og spikre, men på nåværende tidspunkt har vi ikke funnet noen sprengmekanisme, skrev politiet i Brandenburg på Twitter fredag kveld.

Lørdag forelå det fortsatt ingen nye opplysninger om gjenstanden. Den skal gjennomsøkes ytterligere for analyser og resultatene er ikke ventet å foreligge før i neste uke.

Politiet fortsetter samtidig letingen etter personen som sendte pakken.

NTB-DPA
(©NTB)


Publisert: des 2, 2017 @ 2:03 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.