Firefighters are busy after a fire broke out in a multi-story building in Saarbruecken, western Germany, Sunday, Dec. 3, 2017. Authorities say at least four people have been killed and 23 injured in the fire. (Becker & Bredel/dpa via AP)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

En person er i tillegg til de fire omkomne alvorlig skadd etter å ha hoppet fra taket på bygningen for å komme unna flammene. Brannen brøt ut i første eller andre etasje i bygningen omkring klokken 13.30.

Brannmannskapene reddet flere personer ved hjelp av stigebil. Årsaken til brannen er under etterforskning.

Søndag åpnet politiet også etterforskning av det som omtales som uaktsom ildspåsettelse etter en brann i et høyhus i Marzahn-området i Berlin. 22 personer ble skadd i brannen.

Myndighetene sier at brannen kan ha brutt ut på et kjøkken inne i den ti etasjer høye bygningen, som ble totalt ødelagt i brannen. Tilstanden er alvorlig for tre av de skadde.

Brannmannskapene reddet 20 personer ut av bygningen, og omkring 200 brann- og redningsmannskaper deltok i slukningsarbeidet.

NTB-DPA

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]