FILE - In this Nov. 14, 2017, file photo, Polish Prime Minister Beata Szydlo speaks during a press conference summarizing two years of her government, in Warsaw, Poland. Szydlo sent a tweet on Tuesday, Dec. 5, 2017 that seems to read like a farewell, amid rumors in Warsaw that she might be replaced. (AP Photo/Alik Keplicz, File)

NTB-AP-AFP

(©NTB)

Advertisements

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]