Rakett fra Gazastripen traff israelsk by

Israel gjennomførte et luftangrep mot mål på Gazastripen etter en urolig dag med store demonstrasjoner i kjølvannet av USAs beslutning om å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad. Foto: AP Photo/Adel Hana

En rakett skutt opp fra Gazastripen har truffet den israelske byen Sderot, opplyser det israelske forsvaret.

Det er ikke kjent om noen mennesker kom til skade i rakettangrepet.

Den hjemmelagde raketten var trolig en gjengjeldelse for et israelsk luftangrep mot Hamas-mål på Gazastripen tidligere på fredagen. Ti palestinere ble såret, men ingen alvorlig, ifølge det palestinske helsedepartementet.

Angrepet bekreftes av det israelske forsvaret (IDF), som opplyser at luftangrepet var rettet mot Hamas-mål og at det var et svar på tidligere rakettangrep fra Gazastripen mot Israel.

Angrepet skjedde fredag kveld, etter en urolig dag med store demonstrasjoner i kjølvannet av USAs beslutning om å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad.

(©NTB)
NTB-AFP


Publisert: des 8, 2017 @ 10:26 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.