Palestinian protesters throw stones at Israeli post during clashes on the Israeli border following a protest against U.S. President Donald Trump's decision to recognize Jerusalem as the capital of Israel, east of Gaza City, Friday, Dec. 8, 2017. (AP Photo/Adel Hana)
Del saken
  •  
  •  
  •  

En rakett skutt opp fra Gazastripen har truffet den israelske byen Sderot, opplyser det israelske forsvaret.

Det er ikke kjent om noen mennesker kom til skade i rakettangrepet.

Den hjemmelagde raketten var trolig en gjengjeldelse for et israelsk luftangrep mot Hamas-mål på Gazastripen tidligere på fredagen. Ti palestinere ble såret, men ingen alvorlig, ifølge det palestinske helsedepartementet.

Angrepet bekreftes av det israelske forsvaret (IDF), som opplyser at luftangrepet var rettet mot Hamas-mål og at det var et svar på tidligere rakettangrep fra Gazastripen mot Israel.

Angrepet skjedde fredag kveld, etter en urolig dag med store demonstrasjoner i kjølvannet av USAs beslutning om å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad.

(©NTB)
NTB-AFP

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]