Kashmiri Muslim men burn Israeli and U.S. flags during a protest against President Donald Trump's decision to recognize Jerusalem as Israel's capital in Budgam, southwest of Srinagar, Indian controlled Kashmir, Friday, Dec. 8, 2017. Hundreds of Muslim Kashmiris marched at several places in the main city of Srinagar and other parts of Indian-controlled Kashmir, chanting slogans "Down with America" and "Down with Israel. Authorities imposed a curfew in old parts of Srinagar and disallowed Friday prayers at the city's main mosque for fear protests could morph into violent anti-India rallies. (AP Photo/Dar Yasin)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

NTB-AFP-AP

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]