Oslo, Norway 20160620. Illustrasjonsbilde Politi. Politi med samband og logo venstre side på jakke. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Politiet har henlagt etterforskningen av dødsfallet til 54 år gamle John Arve Breivik som ble funnet død i Åsane i Bergen i januar i fjor.

Levningene av Breivik ble funnet av en turgåer i et lite brukt turterreng på Breistein i Åsane bydel i Bergen i januar i fjor. Politiet ønsket å henlegge saken i august samme år, men statsadvokaten ba dem den gang om å foreta nye avhør. Nå er saken henlagt, melder Bergens Tidende.

54-åringen bodde alene og vanket i et kriminelt miljø, og personer i miljøet skal ha antydet at han kan ha blitt tatt av dage. I perioden Breivik var savnet, fant politiet en sekk med narkotika nær stedet levningene hans senere ble funnet. Politiet har ikke avdekket noen forbindelse mellom sekken og Breivik.

annonse

– Saken er henlagt på bakgrunn av bevisets stilling. Vi vet ikke hvorfor han døde. Verken funn på stedet eller obduksjonen ga svar, sier statsadvokat Trond Høvik til avisen.

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon